Despre întâlnirile La ceai cu Mămici v-am mai povestit în trecut, iar luna decembrie vine cu o nouă invitație. Pe 14 decembrie, de la ora 10:00, la Elefănțelul curios (Bd. Constantin Brâncoveanu nr. 7D, sector 4, București) mămicile vor sărbători Crăciunul mult mai devreme, cu un schimb de cadouri.
Se lasă cu dulciuri sănătoase și alte bucurii asemănătoare, discuții ca’ntre mămici și voie bună.
Joaca sună cam așa: sunteți așteptați cu un cadou (făcut de voi sau în valoare maximă de 20 de lei) pe care altcineva îl va primi, dar nu știți cine este destinatarul, pentru că cei care primesc cadourile sunt extrași aleator. Evident că la rândul vostru veți primi cadouri de la prietene mămici încă necunoscute.
Al doilea cadou vine de la GO BIG Events – La Ceai cu Mămici și de la cei de la Magia Florilor, care arată participanților cum pot face un aranjament pentru masa de Crăciun pentru o atmosferă de poveste atunci când vă veți aduna toată familia de Sărbători.
Vă las cu tot comunicatul de presă pentru multe alte detalii și vă mai spun că biletul de intrare este în valoare de 25 de lei (dacă este achitat prin transfer bancar) sau de 35 de ei, dacă este plătit în ziua evenimentului. Rezervări (pentru că locurile sunt limitate) se fac la adresele de mail ioana [@] go-big [.] ro sau ada [@] go-big [.] ro.
Cum vă sună petrecerea?