Ma uit la umbra de-afara si mai ca nu-mi vine sa cred cum ne-am scaldat in soare acum cateva saptamani la Stylish Mom Viscri. S-a intamplat intr-un weekend absolut superb, la jumatatea lui octombrie. Ne-am adunat in micutul satuc romanesc al Printului Charles, la Viscri 125, 8 familii de toate. Ne-am bucurat sa fim impreuna, ne-am jucat, am pictat cu copiii, am vorbit de fashion ca mamele, am mancat mancarea buna a locului. Ne-am plimbat cu caruta pe dealuri, ne-am jucat in curtea imensa din spatele casei, unii dintre noi am ajuns pana la caramidarie, altii am hoinarit prin sat si am vizitat biserica fortificata si cu totii am dat si am luat o gramada de energie buna de la ceilalti, de la locul acela si de la zilele superbe de octombrie, de la sateni, de la ceea ce am facut impreuna.
Si cum cel mai bine vorbesc pozele, iata in imagini cu ce ne-am umplut cele doua zile.

Cum ne-a intampinat Viscri

Sesiunea de stil pentru mame

Atelierul de pictura pe lemn

Sedinta foto in cinstea toamnei si a satului romanesc

Si cateva poze de making off

Ca la fiecare editie Stylish Mom, si de data aceasta ne-au sustinut oferindu-ne articole vestimentare si accesorii: Adelina Ivan, Musette, Depot 96.
Costumele populare ale copiilor de la sesiunea foto au fost oferite de Centrul de inchirieri costume. Costumul Sabinei este un costum autentic din regiunea Bistrita, care face parte din colectia doamnei Mioara Visan Stoian, presedinte ANTREC Brasov. Sesiunea foto a beneficiat de prezenta si implicarea fotografului Cosmin Gogu.
Una dintre mame a primit in dar de la prietenii de la Bebe Brands o geanta multifunctionala cu adevarat stylish. Fiind insarcinata cu al treilea copil, dincolo de aspectul estetic, cu siguranta ii va fi foarte utila 🙂
P.S. – Printul Charles si suita regala nu erau prin zona, dar iata celebra casa care-l gazduieste atunci cand vine in vizita. Iar intre vizitele printului, casuta isi intampina, discret si modest, alti oaspeti mai mult sau mai putin faimosi.
viscri printul charles

Vezi mai multe poze pe Facebook.