Gata, e la cateva ore de noi! Week-end-ul fantastic pe care-l asteptam de atata vreme, week-end-ul cu Stylish Mom Predeal.  Ne-am strans cateva familii simpatice si vesele si cu un mare chef de o iesire la munte in gasca, fara sa ne fi speriat prognoza vremii si fara sa ne intrebam ce-o sa facem pe-acolo daca nu e vreme de drumetit.
Sambata, in prima parte a zilei vom fi oricum ocupati cu Stylish Mom, cu atelierul Luna de pe cer, cu balaceala in piscina si cu socializarea ca intre familii cu preocupari comune. Iar dupa-amiaza, daca se arata un pic de soare cateva ore, ne organizam pentru un program outdoor.
Ni se vor alatura si cateva mame din Brasov si imprejurimi, asa ca totul e conform planului. Rovena rascoleste inca magazinele ca sa alimenteze display-ul cu haine si accesorii, Amy de la Luna de pe cer face aprovizionarea pentru atelierul dedicat copiilor si cu totii inghesuim haine, jucarii, periute de dinti si asteptari marete prin valize.
Prietenii de la Tea Forte ne-au aprovizionat cu cateva seturi de piramide stylish de ceai si cu o super gustoasa turta dulce Wicklein pe care le vom savura la locul faptei. Una peste alta, suntem bine si abia asteptam sa ne vedem cu voi.
Cum inca lista de doritori nu s-a inchis, mai aveti cateva ore sa va inscrieti si sa ne insotiti. Fie ca sunteti din Bucuresti si vreti sa stati un week-end intreg cu noi, fie ca sunteti din Brasov sau din imprejurimi si vreti sa ne vedem doar la Stylish Mom si Luna de pe Cer.
Suna de-a dreptul decadent melanjul acesta de mame, fashion, copii, tati abandonati la piscine, plus cateva sticle de vin puse deoparte pentru ora la care copiii deja vor fi adormit…

Stylish Mom – fashion & family break – Predeal 28-30 martie 2014

Stylish Mom – fashion & family break –  viziunea noastră asupra unui weekend de petrecut în familie dar și cu prietenii, pentru copii, pentru tați dar mai ales pentru mame, cu o sesiune interesantă și interactivă de stil, cu acces la spa-ul hotelului și cu atelier de creativitate pentru copii. Detalii și înscriere AICI.

stylish mom predeal

Sursa foto Rockstar Diaries