[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

După “UrbanKid.ro Playdate”, revenim cu o nouă serie de evenimente ce vor purta marca Events by Urbankid.ro

[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Vă anunțăm cu drag că miercuri – 20 noiembrie 2013 (18.30 – 21.00) deschidem porțile spre întâlnirile pentru părinții care doresc să învețe să comunice relațional și eficient cu cei mici – prin metoda ESPERE® – metodă creată de celebrul Jacques Salomé.

Toți părinții sau viitorii părinți vor să fie cei mai buni părinți pentru copiii lor. De aceea vrem să oferim mămicilor și tăticilor toate acele informații, instrumente de comunicare, deschidere, încredere și claritate, pentru a le ușura misiunea.

Într-o familie fiecare dintre noi are mai multe roluri: o mamă este și femeie, iubită, soție, profesionistă iar tatăl este și bărbat, iubit, soț etc. Relațiile sunt și ele diferite și tocmai pentru că sunt diferite, la fel ca și rolurile, au nevoie de atenție, deschidere și înțelegere pentru a fi hrănite și crescute corespunzător.

Sunt FEMEIE și după ce sunt MAMĂ

Prima întâlnire din seria de evenimente Relații fericite, familii fericite este dedicată mămicilor, viitoarelor mămici și de ce nu, bunicilor – Sunt FEMEIE și după ce sunt MAMĂ.
Pentru că simte nevoia îmbinării armonioase între viața de familie și viața profesională, femeia își redescoperă rolurile pe care le are: ea însăși, iubită, soție, mamă, femeie de afaceri, profesionistă etc.
Se întâmplă ca după naștere, mama să se simtă copleșită de noul rol în familie sau să se simtă depășită de toate îndatoririle pe care le are. Vrem să aducem puțină claritate și încredere că o femeie poate îmbina armonios toate aceste roluri și că își poate găsi resursele în a-și gestiona emoțiile, sentimentele sau nevoile personale.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/suntfemei.jpg” lightbox=”true” style=”1″ width=”300″ padding=”10″ align=”center” animation=”scale”][dt_call_to_action content_size=”normal” text_align=”left” background=”no” line=”false” style=”0″ animation=”none”]

SAVE-THE-DATE

Miercuri, 20 Noiembrie 2013
orele 18:30 – 21:00
Hotel Capital Plaza
Cost: 40 Lei. Rezervare bilet.[/dt_call_to_action][dt_gap height=”50″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”50″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

Primul eveniment este dedicat mămicilor

Primul eveniment este dedicat mamei pentru că mama se transformă – femeia care era înainte de naștere se schimbă, are nevoie de reinventare, recunoaștere, ajutor, susținere.
În cadrul evenimentului Sunt FEMEIE și după ce sunt MAMĂ – Claudia Jimeno Beltran – specialistul nostru în comunicare relațională prin metoda ESPERE® va aborda subiecte de un real interes pentru orice mamă:

  • locul copilului în proaspăta familie;
  • rolul de mamă, nevoile de mamă vs nevoile de femeie;
  • gestionarea acestor roluri pentru păstrarea sau redobândirea armoniei în familie etc.

De asemenea va răspunde cu drag întrebărilor voastre legate de ceea ce vă frământă în legătură cu diverse subiecte de familie.
Dintre temele următoarelor întâlniri pe care le vom organiza se numără și subiecte legate de relaționarea părinte-copil, de ascultare (a copilului), dorințele copiilor versus nevoile lor, despre cum putem reînnoi relația de cuplu, despre gestionarea emoțiilor puternice ale copilului sau despre situația în care părintele își crește singur copilul.
Evenimentul Relații fericite, familii fericite – ediția 1 – Sunt FEMEIE și după ce sunt MAMĂ va avea loc în data de 20 noiembrie 2013, de la 18.30 la 21.00, la Hotel Capital Plaza – Bdul Iancu de Hunedoarea nr 54, București.
Prețul biletului este de 40 de lei (pentru plata în avans) și 50 de lei la fața locului. Rezervă-ți bilet aici.
Organizatori: Centrul de Dezvoltare Personala AmaneSerUrbankid.ro și Macmackids.ro.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”50″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][dt_gap height=”50″][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/458117_357600404288268_31085689_o.jpg” image_alt=”Claudia Jimeno” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”left”][vc_column_text css_animation=”left-to-right”]

Despre Claudia Jimeno Beltran

Claudia este fondatoarea Centrului AmaneSer, Trainer și Consultant în Comunicare Relațională. Licențiată în psihologie din 1998, este trainer și moderator pentru grupuri de comunicare și relaționare interpersonală și grupuri de dezvoltare personală. Este consultant în comunicare relațională, fiind în curs de acreditare ca trainer și consultant ESPERE®, iar din 2011 este practician TIPI (Tehnica de Identificare Senzoriala a Fricilor Inconstiente)

Centrul AmaneSer este de 10 ani organizatorul programului de formare în Metoda ESPERE® în România, program deschis atât specialiştilor cât şi publicului larg și este locul în care îţi poţi descoperi pasiunile şi resursele interioare, un loc în care ai voie să fii tu însuţi, unde poţi explora şi unde vei găsi sprijin pentru a-ţi schimba viaţa în direcţia pe care ţi-o doreşti.

AmaneSer aplică tehnici unice în România, eficace şi testate, accesibile oricărei persoane, adult sau copil, instrumente valoroase pentru a-ţi clădi propria fericire.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_gap height=”50″][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

Despre Metoda ESPERE®

Dezvoltată de psihosociologul francez Jaques Salomé,  Metoda ESPERE® este o pedagogie a comunicării, o metodă vie, accesibilă tuturor şi uşor de aplicat în viaţa de zi cu zi.  Scopul comunicării relaţionale este îmbunătăţirea calităţii relaţiilor interpersonale din toate domeniile vieţii.

[/vc_column_text][dt_gap height=”30″][dt_call_to_action content_size=”normal” text_align=”left” background=”fancy” line=”true” style=”0″ animation=”none”]

Cum participi?

Rezervi biletul pe EVENTBRITE si apoi efectuezi plata prin una din metodele de mai jos:

  • direct, la sediul AMANESER, Str. Matei Basarab, Nr. 104, , Bl. 72, Sc. 3 Ap. 88, sector 3
  • prin virament bancar pentru SC AMANESER TRAINING  SRL in contul RO94 BACX 0000 0006 0560 6000 deschis la Unicredit Tiriac Bank; Cod fiscal 28161864.
Dupa ce se inregistreaza plata, vom confirma si validitatea biletului. Toate biletele fara plata atasata in termen de 3 zile de la generare lor, vor fi anulate, pentru a face loc altor doritori.
[/dt_call_to_action][dt_gap height=”30″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][vc_column width=”1/3″][dt_gap height=”50″][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/events.png” image_alt=”EVENTS by UrbanKid.ro” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”top”][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

Despre Urbankid.ro

Blog colectiv de parenting pozitiv. Motto-ul nostru zilnic: E fun să fii părinte!
De patru ani de zile ne-am asumat o misiune importantă: aceea de a informa părinții și viitorii părinți asupra lucrurilor și activităților pe care le pot face la timp, împreună cu cei mici și nu atunci când este prea târziu. Dorim să formăm o comunitate de părinți conștienți, cu adevărat treji, responsabili și care țin cont de unicitatea copiilor lor și care iau decizii informate. În fiecare zi încurajăm toți părinții să fie părinți cu bucurie.[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][dt_fancy_image type=”image” image=”https://www.urbankid.ro/wp-content/uploads/2013/11/logo-macmackids-pentru-prezentare.jpg” image_alt=”Macmackids.ro” lightbox=”true” style=”1″ width=”270″ padding=”10″ align=”left” animation=”bottom”][vc_column_text css_animation=”top-to-bottom”]

Despre Mac Mac KIDS – Copii fericiti, părinți liniștiți!

Macmackids.ro este cel mai simpatic site pentru pitici, mămici, tătici și bunici care vine în întâmpinarea tuturor celor care își doresc să fie informați corect și să aibă o viață de familie sănătoasă, echilibrată și veselă.
Mac Mac KIDS se adresează în special părinților și viitorilor părinți, oferindu-le acestora informații despre sarcină, preconcepție, bebeluși, copii, adolescenți, informații utile și recomandări.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]