[vc_row][vc_column][vc_column_text]chic mom
Mai avem foarte putin pana la evenimentul de maine. Chestiunile organizatorice sunt cam pe gata, surprizele asteapta nerabdatoare sa ajunga la voi. Noi ne perpelim in focul ultimelor pregatiri si ne gandim la ziua de maine ca la o mare intalnire intre prieteni. De fapt intre prietene, caci da, vom fi doar mame-femei. Se vor afla in plen la intalnirea cu voi: organizatori, sponsori, bloggeri parteneri. Vor fi in aceeasi sala cu noi: parte din sponsori si premiile pe care le vor oferi, hainele si accesoriile carora le va da viata Rovena, precum si prietenii nostri din blogosfera de parenting: Bogdana Dobre, Otilia Mantelers, Diana Vasiliu, doamna Ta-su (Delia Grigoroiu), Ana Maria Sterian (sper ca n-am uitat pe nimeni).
Pana maine, mai avem putin de povestit: vrem sa va vorbim despre alte 3 mame care ne plac. Sunt mame vii, puternice, implicate, mame diferite ca stil si ca abordare vestimentara, dar care au in comun: preocuparea pentru propria persoana, interesul de a evolua, perspectiva estetica a lucrurilor. Ele vin din domenii diferite si tocmai asta ni se pare senzational la proiectul nostru : faptul ca dincolo de structura diferita, de profesiile diverse si de varstele care nu incep cu aceeasi cifra, femeile frumoase care vi se dezvaluie au un limbaj comun: (nu numai paretingul, ci si ) preocuparea pentru ele insele.
Si acum sa tragem cu ochiul la ce au de spus: Dana Pristavu, Carmen Decu si Claudia Stirbei[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Carmen Decu, art director Transilvania Travel, mama Mirunei 2,5 ani

Stilul meu a fost intr-o continua evolutie, inspirat din cotidian (din filme, excursii, design-eri – nu neparat vestimentari),  adaptat intr-o maniera personala cu amprente foarte discrete din trend si influentat de evolutia profesionala si de Miruna.
Stilul s-a format in mai multe etape: etapa culorilor (avantajul si dezavantajul culorilor in functie de ten, culoarea parului, ochilor, etc.), cea in care am descoperit ce elemente de stil imi cosmetizeaza cel mai bine silueta etc. O reinventare si o adevarata provocare s-au produs din momentul in care Miruna ni s-a alaturat, acum 2 ani si 5 luni, provocare care continua si care-mi alimenteaza intr-un mod alert, curiozitati si piste spre care nu as fi indraznit pana la ea.
In marea majoritate a timpului, prefer un stil lejer, cu o atentie deosebita asupra nuantelor/ culorilor si a texturilor. Pentru ca jonglez foarte mult cu aceste elemente, accesoriile raman in formula basic.

[/vc_column_text][dt_gap height=”30″][dt_small_photos lightbox=”true” height=”450″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”carmen-d”][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Dana Pristavu, manager consultanta, mama unei fetite de 2 ani, Lia

Mamica chic wannabe, ancorata insa destul de mult intr-un stil conservator. Prefer tinutele sport sau business, port mult pantaloni (ceea ce am transmis si Liei), imi plac accesoriile si unul in mod special: ochelarii de soare. Nu stau niciodata prea mult sa ma hotarasc asupra hainelor de zi cu zi, dar incerc sa fac combinatii ‘corecte’ si zic eu, reusite, din punct de vedere vestimentar.
Am devenit mai atenta cu mine si cu look-ul meu de cand sunt si mama, si chiar mi-am dorit un astfel de eveniment, il astept cu drag si curiozitate si sper sa am interesul si rabdarea sa pun in practica ponturile pe care le vom primi cu ocazia Stylish Mom.

[/vc_column_text][dt_gap height=”30″][dt_small_photos lightbox=”true” height=”450″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”dana-p”][dt_gap height=”30″][vc_column_text]

Claudia Stirbei, dublu mamica, owner Mamaboutique.ro

Sunt o mama absolut normala, cu temerile si responsabilitatile pe care le are orice mamica…poate acum mai mult ca oricand, avand in vedere ca asteptam al doilea copil si se pare ca se vor complica un pic lucrurile.
In ceea ce priveste stilul meu vestimentar, sunt foarte fericita ca de aceasta data nu a fost nevoie sa schimb nimic in felul in care ma imbrac :). Odata pentru ca am avut mai multa grija la alimentatia mea si am luat considerabil mai putine kg si in al doilea rand, am avut la dispozitie colectiile Mama Boutique care mi-au oferit tot ce am avut nevoie. Imi place sa ma imbrac in functie de starea mea din ziua respectiva, de cele mai multe ori, casual, dar de cate ori imi impun activitatile din ziua respectiva, intalniri sau evenimente dupa program, ma adaptez conform orarului si atunci adopt tinute smart casual sau cocktail.

[/vc_column_text][dt_gap height=”30″][dt_small_photos lightbox=”true” height=”450″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”claudia-s”][dt_gap height=”30″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_gap height=”50″][vc_column_text]

Ne vedem maine la Stylish Mom?

Daca inca nu ati apucat sa cumparati bilet, trimiteti-ne un email [hello@urbankid.ro] pentru rezervare si puteti veni direct la Orhideea Spa.
Detalii despre inscrieri AICI. Invitatia este deschisa, pentru un bilet la Stylish Mom primiti o invitatie la evenimentul din 10 decembrie – Cel mai bun cadou pentru copilul tau.
Featured photo[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]