Hai cu Familia (ta) în Natură – mergem la munte împreună!11 min read

Când ai ieșit ultima dată în natură cu familia? Cum a fost experiența? Ai avut timp pentru tine, să te plimbi în natură, să te odihnești, să reflectezi asupra a ceea ce este important pentru tine? Sau ai alergat de la un task la altul pe modelul “copilul n-a mâncat ..hai să ne grăbim! Tre’să mutăm mașina de acolo că nu e parcarea hotelului! Mi-am uitat chargerul în cameră…nu mai știu cum se numea locul ăla de călărit! Mamă..ce aglomerație…hai mai bine în cameră!”. Până să îți dai seama au și trecut cele 3 zile de “ieșit în natură” și ești iar în mașină, blocat pe Valea Prahovei , întrebându-te cum să faci ca la următoarea ieșire să ai timp real pentru tine, pentru partenerul de viață și pentru copil…dar nu toate deodată 🙂

— Bufnița Albă este prietenul nostru drag, curator al secțiunii Magic Parenting și organizatorul celui mai plin de suflet festival de Green/Alternative Living, Organic Days:

Bufnița Albă

Energy Trader, Organic Days

La sfârșitul anului trecut lansam noul UrbanKID și scriam:

UrbanKID este despre:

  • experiențe autentice de parenting
  • prezență în viața de familie – atât ca și parteneri de viață cât și ca părinți
  • dezvoltare personală
  • mult offline / ieșiri în natură – veți vedea în curând
  • un shop online care să aducă un pic de claritate în nevoile unei familii moderne
  • păstrarea magiei până la vârste cât mai înaintate

Astăzi mă bucur să vă anunț că am bifat 4 din punctele de mai sus prin organizarea primei ediții a unui Retreat Holistic pentru Familia Ta – Familia în Natură – eveniment organizat împreună cu prietenii noștri de la Organic Days.

Foarte pe scurt, pe 10-12 Februarie (da, în două săptămâni), mergem împreună la munte, în familie. Am găsit un loc magic unde sunt două cabane călduroase care vor fi rezervate doar pentru noi. Ne vom simți exact ca acasă la un prieten drag, vom sta cu toții în familie și vom face lucruri încărcătoare de baterii, atât noi cât și cei mici.

Transformarea în UrbanKID vine ca răspuns la zgomotul din parentingul real, din experiențele care lipsesc în familii, în pofida supra-saturației de informație. Acesta este următorul pas către cea mai bună varianta a noastră.
Mihai Dragomirescu

Tata, UrbanKID

Programul e gândit în așa fel încât sâmbătă copiii să aibă aventuri frumoase la călărie și în natură pe lângă cabană alături de adevărați magicieni ai grupurilor de copii – Călina Dincă este învâțătoarea Ioanei la Școala Waldorf din Brașov iar invitarea ei în acest proiect a venit ca un pas firesc din moment ce TOȚI copiii sunt îndrăgostiți de ea.

Și dacă ați venit la munte și de copii ne ocupăm noi, ți-am pregătit și ție un program special prin care să vă reconectați cu partenerul vostru de viață. Vom sta de vorbă cu un lider nativ american, Vernon Foster – care ne va povesti despre rolul bărbatului și al femeii în cultura nativ americană dar ne va și arăta câteva taine ale parentingului din lumea lui.

Ne ocupăm de suflet și de trup – o avem alături pe Alexandra Solomon alături de care vom începe fiecare dimineață cu o ședință de Ashtanga Yoga în familie iar după amiază, pentru un răsfăț total, vă puteți înscrie la o ședință individuală de terapie corporală prin masaj tradițional thailandez. Alexandra este o fire caldă și generosă, iar clasele ei sunt presărate cu multe detalii și “trucuri” savuroase.

O avem alături de noi și pe Ioana Lazăr care se va ocupa de hrana noastră – cină vineri și sâmbătă, mic dejun și prânz sâmbătă și duminică. Toate mesele vor fi lacto-ovo-vegetariene și veți primi meniul complet după ce vă înscrieți. Am ales această varianta pentru a ajuta organismul în integrarea frumoaselor experiențe care ne așteaptă.

Duminică e ziua familiei, zi pe care o petrecem împreună cu copiii noștri, ghidați în joacă de Călina. Prea multe familii sunt prinse în rutina zilnică iar când la sfârșitul zilei se reunesc aleg să stea cu ochii în smartphone în loc să se conecteze prin joacă cu cei mici. Dar cel mai bine, privește agenda de mai jos și pagina evenimentul.

În această primă călătorie plecăm alături de 10 familii. Din motive logistice, dacă nu se înscriu 6 familii, retreat-ul va fi amânat pentru o dată ulterioară.

Vezi detalii și încrie-te acum!

 

Avem și cadouri organice pentru familiile participante 😉

Apă florală Atinge Organic
Apă Florală oferită de Atinge Organic
Kokedama de la Sâmbure

Kokedama oferită de Sâmbure

P.S. Pe 11 Februarie este Lună Plină