[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pentru că am început să ne uităm și în ograda vecinului, cum s-ar zice și să admirăm mămici chic, azi vreau să povestesc despre încă 3 mame stylish pe care am pus ochii.[/vc_column_text][dt_gap height=”40″][vc_column_text]

Adriana Cocic

Adriana, 28 de ani. Mama de bebe Ana, în vârstă de un anișor. În general se ocupă de călătorii și scrie despre ele pe minicalatorii.ro și pe viajoa.ro.
Stil: casual 100%. Ne-a spus deja câteva cuvinte despre stilul ei de când era însărcinată.

Îmi plac borurile largi și rochiile colorate vara, am o slăbiciune pentru rochiile Chotronette și hainele simple cu un singur element surpriză: o fundiță, o mărgică, o pată de culoare neașteptată.
Cumpăr îmbrăcăminte după cum mă face să mă simt și nu după ce e la modă sezonul ăsta.

[/vc_column_text][dt_small_photos lightbox=”true” height=”400″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”adriana-cocic”][dt_gap height=”40″][vc_column_text]

Bogdana Dobre

Bogdana este mama a trei copii – Rebecca opt ani, David – patru ani și jumătate și Radu – trei ani și o găsim mai ales pe blogul ei – Calea Lactee.

Mereu am considerat că rolul de mamă și cel de femeie se completează și se potențează reciproc, nu se anulează și că mama din mine poate funcționa la cote maxime atunci când și femeia din mine se simte bine. Nu știu dacă este vreun stil anume care să mă definească, merg foarte mult pe ideea că ceea ce port trebuie să fie în primul și în primul rând comod și în al doilea rând să respecte regula “less is more”.
Sunt o împătimită a produselor cu iz tradițional, am în dulap ii, tricouri cu motive populare, fote și, favorita mea, o fustă făcută de tatăl meu, dintr-o altă fustă a străbunicii mele din Bihor, material tesut de ea ce are în jur de 100 de ani vechime. Rup câte puțin din monotonia blugilor când mai am de mers pe la câte un eveniment, și la capitolul acesta mă consider din nou norocoasă, căci am mers mereu pe ideea de a cumpăra măcar o dată pe an, câte o rochie cu croieli simple și clasice, care nu se demodează vreodată și care iese în evidență oriunde aș merge.

[/vc_column_text][dt_small_photos lightbox=”true” height=”400″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”bogdana-dobre-2″][dt_gap height=”40″][vc_column_text]

Otilia Mantelers

Otilia este Parenting by Connection Instructor și psiholog în formare. Mamă a trei copii, Yuri (7), Anna (5) și Kim (3) și a blogului Joc și Emoții.
Îmi aduce multă bucurie să țin cursuri pentru părinți. De fiecare dată când vorbesc cu părinții, pe lângă ceea ce împărtășesc și învăț de la ei, se întâmplă și multe lucruri frumoase și vindecătoare în mine. Fac terapie prin joc cu copiii care au uneori momente dificile în viața lor și încerc să îi ajut să își regăsească puterea și veselia. Îmi place să mă simt un pic stylish și confortabil în același timp. Și îmi place să am și ceva ‘girlie’ pe mine: ori un accesoriu, ori îmbrăcăminte, ori îmi aranjez părul într-un fel anume.
[/vc_column_text][dt_small_photos lightbox=”true” height=”400″ margin_top=”10″ margin_bottom=”10″ number=”12″ orderby=”recent” category=”otilia-mantelers”][dt_gap height=”40″][vc_column_text]

Stylish Mom – eveniment pentru mame și femei însărcinate

Stylish Mom – 7 decembrie 2013 – de la 11.30 la 15.00 la Orhideea Spa București.
Rovena Andrei specialistul nostru în fashion ne va vorbi despre cum să ne îmbrăcăm pentru a arăta cât mai bine, cu ce să ne îmbrăcăm astfel încât să ni se potrivească, atât ca stil cât și ca siluetă.
Preț – 150 de lei/persoană până pe 30 noiembrie. Înscrieri AICI.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]