Ne-am fi așteptat la mai multe evenimente pentru acest weekend, mai ales că sărbătorim și Halloweenul, dar de data aceasta am aflat doar de patru evenimente. Frumoase toate, așadar nu avem deloc motive să ne plânge. Și dacă mai adăugăm la alegerile de mai jos o plimbare în parc sau o vizită la bunici, atunci tot timpul liber este bine planificat.
Vineri – 31 octombrie
=> Vineri seara, de la ora 18.00, suntem invitați la spectacolul “Povestea prietenilor din pădure” de Lucia Muntean, vârsta recomandată > 5 ani. Este un spectacol despre prietenie, așa cum este ea descoperită spontan de copii, iar după spectacol cei mici se vor juca în voie cu toate personajele – citiți mai multe în anunțul oficial.
=> Vineri este Halloweenul, așa că trebuie să avem și o petrecere dedicată acestui eveniment. Amicii de la Mayaricii ne invită la un party tematic pentru copii. Cu dovleci, costume, vrăjitoare, tombole și tot felul de alte surprize condimentate bine – citiți mai multe informații din anunțul dedicat.
recomandari evenimente parinti si copiiSâmbătă – 1 noiembrie
=> Sâmbătă continuăm Halloweenul și nu numai cu un adevărat maraton de ateliere și spectacole marca Țăpușele. De dimineață și până seara avem activități frumoase – aruncați un ochi pe programul oficial pentru a vedea detalii despre fiecare.
=> Tot sâmbătă avem și Crosul Familiei în IOR. Trebuia să aibă loc weekendul trecut, dar zăpada a cam dat peste cap planurile, așadar se reia în acest final de săptămână – informații utile puteți găsi în comunicatul de presă oficial.
Weekend frumos, cu zâmbete multe!
Sursă foto: Barbie/ weheartit.com.