Parcul Herăstrău parcă este plin de atracții pentru toate vârstele. Ieri vă povesteam despre Roaba de cultură și vă spuneam care este programul pentru acest final de săptămână, iar astăzi vă mai dăm câteva motive pentru care să ajungeți în Herăstrău în acest week-end.
Până la final de septembrie, are loc CinePark, un eveniment care aduce filmele în Herăstrău. La intrarea Charles de Gaulle, toată lumea poate viziona o mulțime de filme, pentru toate gusturile. Dacă dimineața, de la ora 11:00, este destinată copiilor (în fiecare sâmbătă și duminică sunt matinee pentru copii) seara, de la ora 19:30, este pentru copiii mai mari și pentru adulți. Accesul la CinePark este gratuit, așadar nu aveți nicio scuză pentru a nu ajunge aici.
Tot la Herăstrău, pe 17 iunie, la zona Roata Mare, Snoopy (da, da, chiar cel din desenele animate) dă startul la vacanța de vară. Jucării, premii, concursuri, teatru și… patru copii norocoși se vor putea plimba cu balonul cald deasupra Bucureștiului.
Vă spuneam la început că parcul e plin de activități haioase. Ei bine mai am ceva de povestit: în Herăstrău s-a deschis de curând un acvariu. Se numește Reef Aquarium – Aqua Expo și adună peste 300 de specii de pești, 100 de specii de corali și alte 100 plante acvatice. Detalii despre program, costul unui bilet sau orice altă informație găsiți pe site-ul Parcului Herăstrău.
Sursă foto: herastrauparc.ro.