Haideţi la concurs! Aşa, ca de sfârşit de şcoală!
Aţi muncit, aţi învăţat tot anul, aţi mers cuminţi la şcoală şi v-aţi făcut toate temele! Acum că a venit vacanţa, începe şi distracţia, şi cum altfel mai bine, decât cu un concurs cool, de biciclete?
Aşa că, ne vedem Sâmbătă – pe 24 iunie, ora 09:00 în Parcul Tractorul, copil + bicicletă + cască de protecţie + un părinte. Noi avem premii pentru toată lumea, voi veniţi cu voie bună şi spirit de fairplay, în primul rând!
Ne vom întrece pe categorii de vârstă,

  • clasele 0 – 2,
  • clasele 3 – 4,
  • clasele 5 – 6 şi
  • clasele 7 – 8

iar la final câştigătorii de la fiecare categorie for fi premiaţi iar participanţii vor primi diplome. În plus, toată lumea va participa la tombola supriză, care asigură premii şi pentru cei veniţi să încurajeze concurenţii.
Înscrierile se fac până pe 22 iunie pe www.joybike.ro/bikescool iar formularele pentru declaraţiile părinţilor se găsesc pe site.
Program
– Inscrieri: 9:00 – 10:00 ( concurentii vor trebui sa-si ia numarul de concurs si pachetul de inscriere)
– Finish inscrieri: 10:00
– Start cursa: 10:30
– Premierea: 13:00
– Tombola: 13:30
În ceea ce priveşte concursul în sine, acesta se va desfăşura pe un traseu de tip circuit în Parcul Tractorul din Braşov, iar traseul este gândit asfel încat să pună la încercare abilităţie sportive ale concurenţilor dar să fie şi distractiv în acelaşi timp.
Aşadar, ne vedem pe 24 iunie, ora 09:00, Parcul Tractorul!
 

 

parcul tractorul