Știți de existența site-ului LucruriGratis.ro? Acolo oamenii oferă și primesc… ce credeți? Tot felul de lucruri pentru care foștii proprietari nu cer niciun leu. Există și o șmecherie pentru a nu primi totul cei care abia și-au făcut cont pe site și nu le vor folosi: cei care oferă mai multe lucruri au șanse mai mari să primească la rândul lor mai multe dintre obiectele dorite. De la tricouri, la jucării pentru copii sau obiecte de uz casnic sau chiar electronice și electocasnice toate le veți găsi pe site, dacă veți căuta cu atenție. Odată ce veți oferi și voi ceva veți avea șanse mai mari să și primiți ceea ce doriți sau ceea ce vă trebuie.
Ideea a pornit (evident) de la faptul că unii oameni nu “folosesc” cu adevărat anumite lucruri și că acestea vor fi de folos pentru alții, lungind astfel durata de viața a unui produs, nesemnificativ pentru unii și extrem de util pentru cei care-l primesc.
Și cum online-ul are câteodată rădăcini înfinpte bine în offline, mâine are loc a treia ediție a bazarului de Lucruri Gratis, pe Carol 53, între orele 12:00 și 17:00.
Acolo suntem așteptați cu toții să dăruim ce avem prin casă, dar nu folosim și să primim de la alții lucruri care își vor găsi o nouă casă.
Sunt convinsă că aveți pe acasă haine care au rămas mici, jucării și tot felul de alte lucrușoare de la copiii voștri sau chiar de la voi, așa că haideți să facem o faptă bună. Vorba aia… e gratis! 😀