academia motanovS-a lansat Academia Motanov, loc unde copiii sunt invitați să își dezvolte abilitățile de exprimare în scris, în cadrul unor ateliere simpatice.
Înscrierile pentru primul atelier au loc până pe 24 februarie, iar evenimentul este unul destinat celor cu vârsta cuprinsă între 10 și 14 ani. Cine ține primul curs?
Scriitoarea și jurnalista Adina Rosetti, autoare a romanului Deadline, primit cu entuziasm de critici și cititori, și a unei cărți pentru copii desigur: “Domnișoara Poimâine și joaca de-a Timpul”, care încă nu s-a lansat, dar vă dăm de veste când apare.
Atelierul va trece prin toate formele scrisului, de la articole de blog, până la interviuri, reportaje, poezii sau ficțiune, iar forma de învățate este (care alta?) imaginația.
Și pentru că se cer și informații clare: prima “lecție” are loc pe 1 martie, la Cărturești MȚR, iar întregul curs cuprinde 12 ședințe și costă 600 de lei.
Citiți mai multe despre ateliere și din comunicatul de presă oficial.
Academia Motanov este cel mai nou proiect al asociației culturale Brain Fitness, asociație care a lansat proiecte precum Revista de Povestiri, revista foto Love Issue, campania de promovare a cititului Maratonul de lectură.