Ateliere de imaginatie si dezvoltare
SmartKidsLand lanseaza o invitatie pentru copilul tau: pe data de 26 martie 2011, sa faca primii pasi pe taramul jocului imaginat si construit de SmartKidsLand, in cadrul cursurilor Aventura Dezvoltarii, Micul Actor, Arta de a trai frumos si Jocuri si Muzica.
Participarea este gratuita si se face pe baza inscrierii prealabile, in limita locurilor disponibile.
Aventura Dezvoltarii este un program care, prin activitatile pe care le cuprinde, reprezinta un ajutor de incredere in dezvoltarea copilului tau:

  • Stimuleaza dezvoltarea gandirii
  • Dezvolta inteligenta emotionala
  • Creste increderea in fortele proprii
  • Determina respectul pentru cei din jur
  • Il stimuleaza sa-si dezvolte abilitatile
  • Il determina sa-si asume responsabilitati
  • Ii aduce placerea de a invata
  • Il face sa se simta acceptat de grup
  • Il ajuta sa inteleaga ce este succesul

Cursul este destinat copiilor cu varste intre 6 si 12 ani si include activitati create de noi si activitati ce au fost create de catre partenerii nostrii – o echipa de specialisti britanici, ale caror programe de training au fost derulate in peste 60 de tari.
Micul Actor este un program de educatie, cunoastere si autocunoastere prin arta teatrala si se adreseaza copiilor cu varsta intre 4 si 12 ani. Prin intermediul acestuia se cultiva obisnuinta de a explora, de a intelege, de a cantari, de a alege, de a evolua.
Cursul cuprinde spectacole – lectii si este conceput ca un joc cu intrebari si raspunsuri, exercitii individuale si de grup, iar alaturi de rostire, muzica si dansul ii vor insoti pe copii in calatoria lor catre cunoastere si autocunoastere. Textele (povesti, poezii, fabule, adaptari, etc.) sunt alese astfel incat sa conduca la indeplinirea obiectivelor propuse intr-o maniera cat mai placuta: copiii inteleg mult mai usor jucandu-se, costumandu-se, povestind cu cuvintele lor, invatand cuvinte noi, fiind rand pe rand: buni, rai, harnici, lenesi, invidiosi, invingatori, invinsi, vicleni, etc. La realizarea spectacolelor – lectii se folosesc costume, elemente de recuzita, papusi, masti, etc – pentru a-l ajuta pe copil sa intre in atmosfera de poveste, sa creeze si sa inteleaga.
Arta de a trai frumos este un curs pentru copiii cu varsta intre 6 si 12 ani si cuprinde teorie si practica in sprijinul formarii deprinderilor frumoase. Este menit sa-i stimuleze pe copii sa exerseze bunele maniere pe care deja le stiu, si sa invete lucruri noi, sa se aplece asupra acelor abilitati care vor face viata mai frumoasa atat pentru ei, cat si pentru cei din jurul lor.
Copiii vor avea ocazia sa faca fata unor situatii mai dificile, pe care le pot intalni oricand in viata de zi cu zi, iar pentru a da culoare si a obtine cele mai bune rezultate, copiii vor exersa, cu elementele de recuzita aferente, diverse situatii.
Jocuri si Muzica este destinat copiilor cu varsta intre 2 si 12 ani si contribuie la dezvoltarea simtului muzical si ritmic, prin dans. Pe parcursul acestui curs, copiii se acomodeaza cu ritmurile si armonia sunetelor, in jocuri adaptate grupei de varsta.

  • Aventura Dezvoltarii si Micul Actor, intre orele 10,00 – 12,30
  • Jocuri si Muzica si Arta de a trai frumos, intre orele 16,30 – 19,00

Participarea la aceste sedinte demo este gratuita, in limita locurilor disponibile, si asteptam sa ne contactati pentru confirmarea participarii, la telefon 0745089985.
Uneori, in calatoria lor muzicala, pasii le vor fi calauziti de melodii consacrate, iar alteori isi vor crea propriile melodii, cu ajutorul unor instrumente (mini-pian, tamburine, tobe etc). La finalul calatoriei, copiii ajung sa poata exprima prin jocuri cu tema data si suport muzical un mic spectacol de expresie corporala si armonie, fara cuvant (prin dans).
Pentru detalii suplimentare, va invitam pe www.smartkidsland.com