eugeniaMa cunoasteti si stiti ca vin sa va vorbesc despre o noua “nebunie”.
Dupa imi ce voi petrece Craciunul alaturi de familie, urc in avion si zbor spre Maroc. Pe 28 decembrie 2014, la ora 09:00 voi lua startul la Extrême Marathon de Zagora, un maraton in frumoasa dar neinduplecata Sahara.
Alerg in desert pentru prima banca de lapte matern din Romania. Ea va functiona in cadrul sectiei de terapie intensiva nou-nascuti din Marie Curie.
Pentru inceput avem nevoie de 33.500 de euro pentru a cumpara un pasteurizator si un aparat performant de analiza a laptelui matern.
De un an, ca voluntar al Asociatiei Inima Copiilor in noua Sectie de Terapie Internsiva nou-nascuti de la Marie Curie imi petrec zilele de miercuri impreuna cu mamele care doresc sa isi alapteze bebelusii.
Le ofer informatiile necesare si le-am pus la dispozitie gratuit pompele de san profesionale Ameda pentru a putea extrage laptele necesar nou-nascutilor.
Laptele matern este cea mai buna hrana pe care o pot primi nou-nascutii, in special cei cu probleme grave. Pentru acestia, laptele matern poate fi sansa lor reala la viata, ei avand nevoie de mai mult lapte decat pot primi acum.
Georgia, Stefania, Alexandra, Damian sau Sofia sunt doar cativa dintre copiii pe care i-am cunoscut la Terapie intensiva. Pe ei si pe multi altii ii putem ajuta, eu alergand, iar tu facand o donatie pentru a pune bazele primei banci de lapte matern – AICI.