Se anunță o vară cu activități pentru toată lumea. Școlile de vară își deschid porțile. Părinții sunt și ei invitați să îi însoțească pe cei mici afară sau pe la ateliere, la evenimentele urbane sau să meargă doar ei, la un eveniment dedicat lor, de comunicare relațională.

Vineri – 19 iunie

– ora 18.00, atelierul “Şoşoneii veseli”, vârsta recomandată 3-9 ani – cu Tăpușele, la Crayon Club.
Afis 19 iunie
 

Sâmbătă – 20 iunie

– ora 10.00, atelierul “Micuţul Michelangelo”, vârsta recomandată 4-10 ani – cu Tăpușele la Lill’put baby parking
Afis 20 iunie
– Sâmbătă – 20 iunie și Duminică – 21 iunie, de la 9.30 la 18.00 – va avea loc Workshop-ul de Comunicare Relațională prin Metoda ESPERE, moderat de Aleth Naquet. Aveți mai multe detalii aici. Dacă vreți să aflați mai multe despe ce înseamnă metoda ESPERE, vă invit să citiți despre asta aici.
workshop alet
 
– ora 10.00 – Diversificare.ro împreună cu Terasa Pizzeria Volare şi Experiența Zizi vă invită la atelierul MICUL BUCĂTAR. Copiii vor avea ocazia să afle ce înseamnă meseria de pizzar şi îşi vor crea propria pizza! Atelierul este recomandat copiilor cu vârste între 3 și 10 ani. Unde? La Pizzeria Volare, Calea Văcăreşti nr.203 B, sectorul 4. Cât durează? Aproximativ 1h:30 min. Copiii vor învăța câte ceva despre pizza, despre instrumentele folosite în bucătărie, cum să modeleze o palină, despre alegerea toppingurilor, cum se coace pizza pe vatră, în cuptor cu lemne.
Preț atelier: 50 lei/copil (în preț este inclus costul atelierului, o pizza de 24 cm și o limonadă pentru fiecare copil participant). Fiecare copil va pleca acasă cu experiența inedită, o diplomă de participare și multe fotografii. ÎNSCRIERI la: oana@diversificare.ro, telefon: 0720.131.719.

micul bucatar
 
– începe Bucharest Music Film Festival, în Piața George Enescu (19 iunie – 28 iunie). Informații găsiți pe pagina de facebook a evenimentului.
music film festival
 
– 15.00 – Bicycle Music Festival, primul festival muzical la care energia electrică va fi produsă dând la pedale!
bicycle
 

Duminică – 21 iunie

– 10.30 – 18.30 – Garage SALE! Kids & Grown-ups, outdoor sub soare în curtea LOKAL, cu sute de chilipiruri!
garage sale
 

Luni – 22 iunie

– începe Școala de Vară Foto – Film 2015 la ANAVC/ Gallery. Foto, naratologie, film – aveți mai multe informații aici.
scoala de vara
 

Marți – 23 iunie și Miercuri 24 iunie

În Grădina cu filme se pregătește evenimentul urban IEsc, cu ocazia Zilei Internaționale a iei.
 
iesc
 
– Pe 24 iunie, de la ora 10.00 la Green Hours – toţi piticii sunt invitați în povestea României: Șezătoare cu fluiere și povești în București, de Ziua Universală a Iei. Îmbracă o IE şi hai alături de Hopa Trop si Şcoala de Joacă să afli cele mai mari secrete ale instrumentelor muzicale româneşti, să faceţi cunoştinţă si să vă jucaţi împreună. Biletul de intrare: îmbracă o IE și intri gratis în limita locurilor disponibile.
sezatoare

Joi – 25 iunie

– ora 18.00 – Conferință și lansare de carte: ”Puterea părinților. Succesul copilului tău depinde de tine”. Intarea este gratuită și este nevoie să vă înscrieți înainte. Detalii găsiți pe site-ul autoarei Adriana Mitu.
adriana mitu