Nu ai cum să-i faci pe toți fericiți! Nu este nici treaba ta și nu vei putea face asta niciodată. În schimb este de datoria ta să fii tu fericit.
Să nu-ți fie teamă niciodată să spui care sunt pasiunile tale. Nu contează care sunt dacă prietenii tăi nu te susțin înseamnă că, din păcate, nu-ți sunt prieteni, ci doar persoane pe care le cunoști.
E ok să nu crezi în lucrurile în care părinții tăi nu cred, de asemenea este ok să crezi în lucruri în care nu cred prietenii tăi. Viziunea ta este cea care contează cel mai mult pentru tine și fără a crede în ceva nu vei avea o viziune. Exprimă lucrurile în care crezi, povestește despre ele, lasă lumea să te cunoscă.
Ești frumos! Ești o fată frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară care va deveni o femeie frumoasă. Ești un băiat frumos care va deveni un bărbat chipeș.
Nu ești mama ta, nu ești prietena ta, nu ești tatăl tău, ești TU! Chiar dacă semeni foarte bine cu cineva nu vei avea cum să fii acea persoană. Suntem cu toții diferiți, iar asta este perfect.
Fiecare este responsabil pentru ceea ce simte. Niciodată nu este vina ta pentru acțiunile celorlalți.
Tu ce ai dori ca al tău copil să știe?
Citește despre ce își dorește un părinte să știe copilul lui și pe huffingtonpost.com.
Sursă foto: loomingy1/ Flickr.com.