Ne plac cărțile pe care nu ne chinuim să le citim, știți voi acele cărți pe care le poți parcurge și fără un dicționar explicativ lângă tine, pentru că toate explicațiile sunt simple și deși există termeni specifici, precum cei medicali, toți sunt simpli și ușor de înțeles. Așa este și cartea despre care vă povestesc astăzi – Studiul China, de
T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II.
Volumul arată că un procent cât mai scăzut de alimente de origine animală în dieta zilnică aduce mari beneficii în ceea ce privește sănătatea. Se ajunge până la ideea că procentul optim de produse de origine animală poate să fie și de 0%.

Dacă ți se par interesante aceste descoperiri, dar știi în inima ta că nu vei fi niciodată în stare să renunți la carne, atunci sunt sigur că oricât de multe discuții se vor purta, ele nu te vor convinge vreodată să te razgândești. Trebuie doar să încerci – este doar un paragraf din volum.


Carea are 528 de pagini care au fost scrise după decenii de cercetare și este un best-seller în întreaga lume, pentru că oferă argumente științifice, dar în același timp ușor asimilabile de un cititor obisnuit, conform cărora vegetarianismul este nu doar opțiunea ideală, dar și cea mai sigură pentru sănătate.
Așa cum vă spuneam de la început, cartea Studiul China este acum la reducere, pe Elefant.ro, astfel că dacă vă grăbiți un pic o puteți comanda cu mai puțin de 20 de lei.
Sursă foto principală: AikoVenus/ Flickr.com.