Au început ultimele pregătiri pentru ”Școala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Programul urmează să se desfășoare în perioada 6-10 aprilie 2015, constând în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, a unui orar special format din activităţi cu caracter non-formal.
OraDeCreativitate.ro vine în întâmpinarea profesorilor cu o abordare nouă, practică și orientată spre rezultate, pentru a transforma Săptămâna Altfel într-o Săptămână Creativă. Informațiile și uneltele din site pot fi combinate, modificate sau dezvoltate după nevoile claselor I-XII. De la planuri complete de activități, la exerciții scurte, articole practice și studii de caz, OraDeCreativitate.ro însoțește profesorul de la discuțiile de definire a temei săptămânii până la evaluarea rezultatelor activităților.
Propune-le și tu profesorilor copilului tău să folosească materialele din site pentru a aduce mai multă creativitate în activitățile Săptămânii Altfel!
OraDeCreativitate.ro este un proiect dezvoltat de Fundația Friends For Friends la inițiativa Starcom MediaVest Group, cu sprijinul Samsung.
OraDeCreativitate prezintă 'Săptămâna Creativă'-3