E deja mijlocul lui iunie și, probabil, mulți dintre voi ați început deja cu vacanța de vară, dar cred că aveți parte și de week-end-uri petrecute în București. Nu pierdeți timpul liber pentru că este prețios și ajungeți cel puțin o dată la Muză.Muzică.Muzeu.
Să vă explic: proiectul este unul lansat de Asociația De dragul artei și este vorba despre niște ateliere, în cadrul cărora muzica este înglobată cu mișcarea la Muzeul Naţional „George Enescu”, de pe Calea Victoriei. Participanții au parte de două teme inedite, în cadrul aceluiași atelier: „Pe-un picior de-arcuş, la un pian jucăuş” şi „Domnul Do şi Domnişoara La”. La întâlniri, copiii vor asculta fragmente muzicale, sub îndrumarea specialiștilor, dar nu voo memora informații neclare, ci vor afla detalii sau li se vor clarifica nelămuririle doar prin joc. Astfel, totul va fi accesibil, ușor și firesc.
Toată distracția este gratuită, dar musai să vă înscreți înainte la dorothea [@] dedragulartei [.] ro sau la tel. 0747 027 353.
Luna aceasta, atelierele încep în acest week-end, dar vă atrag atenția că e bine să vă programați din timp pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.
Orarul atelierelor îl aveți mai jos:

  • Sâmbătă 23 iunie, ora 10.30, – „Pe-un picior de-arcuş, la un pian jucăuş” – program pentru copiii de 2-3 ani;
  • Duminică, 24 iunie, ora 10.30, – „Pe-un picior de-arcuş, la un pian jucăuş” – program pentru copiii de 4-6 ani;
  • Sâmbătă, 30 iunie, ora 10.30 – „Pe-un picior de-arcuş, la un pian jucăuş” – program pentru copiii de 4-6 ani;
  • Duminică, 1 iulie, ora 10.30 – „Pe-un picior de-arcuş, la un pian jucăuş” – program pentru copiii de 2-3 ani.

Pentru mai multe detalii, dar și pentru un program mai complet, accesați comunicatul de presă din secțiunea noastră specială.