Daaar dacă aveam niște păpuși care să ne ajute să învățăm, situația ar fi fost alta, pentru că am fi învățat de drag.
E drept, nu vorbim despre niște păpuși care să ne scoată la lumină atunci când vine vorba despre o formulă kilometrică, dar măcar cu ajutorul lor cei mici vor știi ce înseamnă ADN și care este diferența dintre adenină, guanină, citozină și timină, lucruri care, hai să recunoaștem cu toții, nici mulți adulți nu le știu.
Jucăriile se numesc Biochemies și nu sunt nimic altceva decât niște pernițe de pluș care „interacționează” unele cu altele prin niște magneți. Fiecare jucărie măsoară aproximativ 15 centimetri.

Jucăriile sunt, pentru moment, la stadiul de prototip, dar Jun Axup, cea care a venit cu această idee, vrea să le scoată cât mai repede pe piață. Dacă vreți să ajutați ca proiectul să prindă viață, atunci puteți dona 35$, iar în schimbul acestei sume de bani veți primi cele patru jucării de plus și un set de stickere. Nu uitați că Jun Axup este din Statele Unite ale Americii, așa că ar mai trebui să adăugați încă 10$ pentru transport, dar, zic eu 45$ pentru un set de jucării super originale și educative și pentru susținerea unei astfel de cauze nu e deloc o sumă mare de bani.
Mai multe detalii despre jucării și despre cum puteți dona găsiți pe kickstarter.com.