Cine a spus că doar adulții au parte de reviste serioase? Iată că seria Școala de Basm se bucură deja de numărul secund al revistei, ediție care îi pregătește pe cei mici de sărbători și vacanța de iarnă. Și dacă nu mă credeți pe cuvânt aflați că pe lângă povești, benzi desenate și alte texte copiii primesc chiar căciula lui Moș Crăciun drept cadou la revista!

În ediția de decembrie, informațiile despre Sărbătorile de Iarnă se îmbină cu jocuri distractive cu Moș Crăciun, oameni de zăpadă, fulgi de nea și tradiții din toate colțurile lumii. Printre surprizele care îi așteaptă pe cititori se numără și interviul cu membrii îndrăgitei trupe Lala Band, dar și două rubrici noi: rubrica de poezie și pagina copiiilor talentați.

banda desenata

De data aceasta revista vine și cu multe concursuri cu premii pe cât de educative, pe atât de distractive: un telescop, o sanie, un binoclu cu busolă, Lego, puzzle, cărți și filme + premiul cel mare: o tabletă Samsung Galaxy.

Câteva pagini din revista Școala de Basm găsiți și online de răsfoit.

Cei care doresc să intre în posesia revistei Școala de Basm sunt așteptați să sune la numărul 0756.120.300 sau cu un mail pe adresa: edituracopilaria [@] yahoo [.] com. Prețul unui exemplar este de 10 lei, sumă în care intră și căciulița roșie a lui Moș Crăciun.