Cum le explici despre alte țări, alte culturi și alte obiceiuri față de alte noastre?
Puteți începe discuții despre mâncare, familie și viața de zi cu zi. Găsiți online o grămadă de informații utile care pot fi explicate pe înțelesul celor mici. De la lucruri mici precum mâncarea tradițională care este diferite de la țară la țară, până la lucruri mai complexe precum credință sau personalitatea statului cu pricina ori istorie.
Fotografiile și videoclipurile sunt o modalitate minunată de a le explica ceva nou copiilor. Flickr, YouTube, Vimeo sunt doar câteva surse care vă vor oferi imagini și clipuri interesante.
Planifică o excursie. Nu trebuie să fie foarte departe, poate chiar la una dintre țările învecinate. O excursie de câteva zile nu ar trebui să vă micșoreze cu mult bugetul, dar experiența trăită pe viu este de neprețuit.
În cazul în care nu aveți timp, atunci aveți la dispoziție Google Maps. Căutați obiective turistice și informații despre o anume țară pe care vreți să o vizitați și câteva minute pe zi uitați-vă alături de cei mici, cu ajutorul Google Maps, la străzi, clădiri, priveliști.
Voi cum îi învățați pe cei mici despre alte culturi?
Citiți mai multe pe parents.com.
Sursă foto: Sweet Trade [Photography]/ Flickr.com.