Vedeți voi poza de mai sus? Eh, nu o să facă nimeni un astfel de trenuleț în curând! Vestea bună este că dacă sunteți perseverenți, aveți șanse mari să reușiți în viitor să vă mândriți și voi cu unul. 🙂
Și părinților și copiilor le plac trenulețele. Distracția în lumea trenurilor și a gărilor începe încă de când cei mici fac cunoștință pentru prima dată cu Thomas, trenulețul simpatic cu față de om care înveselește pe oricine, indiferent de anotimp sau de starea de spirit, apoi la joacă vine și colegul Choo Choo Tomy care nu se lasă mai prejos și este un partener de nădejde.
Atunci când cei mici nu mai sunt tocmai mici, vine vremea altor jucării, unele ceva mai serioase. Cum sună un atelier de făcut trenulețe?

Adică piticii își pot face jucăriile cu mâna lor? Vor construi pe bune un tren și o șină de tren și o gară și…?!
Cam așa ceva, numai că vara aceasta începe cu un atelier de diorame, iar la toate acestea se adaugă și multă distracție, pentru că toate activitățile se fac în grupulețe cu mai mulți copii! 😀
În timpul vacanței Atelierul de trenulețe (locația e un pic mai jos, pe hartă) este deschis luni și marți de la ora 18:00 la 20:00 și de miercuri până sâmbătă de la 10:00 la 12:00. Acum, cât e vacanță, tema atelierelor este construirea unei diorame pentru jucăriile preferate și costul unui abonament lunar la ateliere (cu tot cu materialele incluse) este de 150 de lei (4 ședințe de câte 2 ore fiecare). Dacă vreți să încercați să vedeți dacă alor voștri le place, puteți opta și pentru o ședință de 2 ore care costă 50 lei și apoi să vedeți dacă veniți la un atelier întreg ori ba.
Despre modalitățile de înscriere și mai multe detalii despre cursurile care se țin și se vor ține, vizitați website-ul celor de la Atelierul de trenulețe, dar până atunci ne spuneți și nouă dacă ai voștri au un trenuleț preferat acasă?
Sursă foto: Atelierul de trenulețe/ Facebook.com.