Dacă v-aș spune că am descoperit o tehnică minunată care te ajută să identifici și să tratezi cele mai groaznice frici sau fobii, cele mai grele emoții pe care le-ai trăit până acum și asta destul de simplu, într-un workshop de câteva ore, ce părere v-ați face despre mine?
Vă recomandam acum 2 luni o conferință și un workshop despre comunicarea cu cei mici și în familie, ținute de Aleth Naquet, celebrul psiholog și trainer în medota ESPERE®, metodă creată de și mai celebrul Jacques Salomé. Cu această ocazie am cunoscut-o pe Claudia Jimeno Beltran, psiholog de profesie, format în practica TIPI (Tehnica de Identificare Senzorială a Fricilor Inconștiente) la Paris cu Aleth Naquet, cu o experiență de 15 ani în programe dedicate dezvoltării personale și formată de asemenea în Metoda de comunicare relațională ESPERE®.
Datorită Claudiei, am putut să înțeleg că nu este chiar foarte complicat să depășesc niște situații de care aș fi vrut să fug mâncând pămantul, că nu este chiar deloc greu să scap de răul de mașină sau să lucrez cu emoții care mă făceau de fiecare dată să-mi tremure picioarele sau să fiu incapabilă să vorbesc. Probabil că încă vă încruntați când citiți aceste rânduri. Și eu am fost sceptică la început. Ba chiar și după prima sesiune, am plecat parcă și mai sceptică. Dar… am avut foarte repede confirmarea că ceea ce am făcut a fost BINE.
Până la următoarea sesiune am avut temă pentru acasă: trebuia să aplic ceea ce învățasem și să îmi notez cam ceea ce făceam, pentru a putea verifica tehnica. Prima verificare am avut-o singură, în mașină fiind, când pentru prima dată după mulți ani, când stăteam în spate alături de domnișoara noastră și îi citeam ceva, nu mi-a mai venit stomacul în gât.
Și pentru că am încredere în Claudia și în tot ceea ce ține de sfera aceasta a descoperirii propriilor limite, emoții sau senzații care se manifestă în corpul nostru, vă recomand cu drag acest workshop.
[Noul curs Trăiește fără frici – TIPI – începe luni, 22 aprilie (prima sesiune) și va continua luni 13 mai (a doua sesiune), de la 17.00 la 21.00. Costul total al cursului este de 550 lei. Dacă vreți să aflați mai multe despre ce înseamnă această tehnică – TIPI – cum a apărut ea și la ce v-ar putea ajuta, puteți citi în comunicatul de presă sau direct pe site-ul Amaneser.ro.]

Later Edit

Pe 31 martie si 14 aprilie Claudia Jimeno Beltran va facilita un nou workshop de auto-TIPI. Aici sunt detaliile cursului.