Fimuletul acesta a fost primul lucru cu care am intrat in contact in timp ce ma documentam despre Summer Camp-ul care s-a activat din 23 iunie la Clubul Pescariu. Hehe, aproape ca o cautam pe Sabina printre copiii din promo si ma intrebam daca si cat de tare ar prinde-o activitatile care sunt in club in saptamana/saptamanile de Summer Camp, activitati la care ea nu a fost inca expusa.
De exemplu yoga. Stie cateva posturi de yoga de la maica-sa, care o practica mai ocazional decat si-ar dori (si decat o facea cu ceva vreme in urma), insa dupa care vine acasa relaxata si cu spatele fericit. Oare cum ar reactiona la o lectie de yoga pentru copii?
tenis summer camp
Sau tenis. De tenis nu ma indoiesc ca ar fi incantata, pentru ca in ultimii doi ani a urmarit alaturi de taica-sau de vreo 50 de ori mai multe partide de tenis decat desene animate, iar pe multe altele le-a vazut live, chiar din tribuna. Evident, pe stadion preferatele ei sunt meciurile demonstrative, care se lasa cu glume si scheme, dar tot tenis se numesc.
inot summer camp
Inot? Ha, micuta e mai ceva ca un simpatic animal de apa, asa ca nu ma-ntrebati cat imi ia s-o scot dintr-o piscina, daca vrem sa mai facem si-altceva intr-o vacanta la munte, de exemplu. Iar uneori nu reusesc s-o scot deloc, cum a fost iarna trecuta la Predeal, cand noi ne propuseseram sa-i punem schiurile in picioare, iar ea n-a vrut sa iasa din piscina hotelului. Vorbesc serios.
scrima
squash
 
Zumba? Dans? Stiu ca nu suntem singurele care se maimutaresc prin casa, seara, pe tot felul de muzici, de la rock la Brigitte Bardot si alte ritmuri zbuciumate, dar Sabina sigur n-ar rata o zbenguiala organizata pe o muzica faina.
Atelierul de pictura e si el punct ochit punct lovit, caci, dupa ce acum 2 ani isi dorea sa devina pictor de biserici, iar anul trecut visa sa picteze pereti si case, in ultima saptamana are zilnic intrebari legate de facultatea de arte plastice. Mda, dorinte de copil cu parinti economisti, decenti dar mediocri, fara talente artistice iesite din comun, care la varsta ei se catarau in copaci si furau cirese de prin vecini, fara sa viseze sa devina doctori sau pompieri! Pana una-alta, avem in casa tone de hartie si diverse alte suporturi desenate, pictate si colorate, ca sa nu uitam cumva ca asta e una dintre preocuparile constante ale copilului.
bodypainting
Daca body painting, treasure hunt, gimnastica si squash ar incerca, nu sunt sigura ca ar interesa-o karate, fotbal si scrima. Nu ca ar fi mai degraba pentru baieti, ci pentru ca e ea mai domolita pe sporturi din astea de unu la unu.
Uite-asa am trecut in revista cam toate activitatile de la Summer Camp, asa cum face orice parinte care vrea sa se asigure ca una sau doua saptamani, timp de 8 ore pe zi, copilul lui are parte de miscare si de distractie pe masura.

De ce Summer Camp?

De ce mi-as duce copilul la Summer Camp in mijlocul orasului, intr-un spatiu cum e Clubul Pescariu?
–        Pentru ca Clubul Pescariu este un spatiu dedicat sportului si sanatatii, super prietenos cu copiii si cu familiile. Iar Scoala de vara este un program de sport intensiv, dozat insa cu grija si combinat si cu activitati pentru mintea copiilor nostri, nu doar pentru corp.
–        Pentru ca acest Summer Camp ofera mai mult decat i-as putea oferi eu Sabinei intr-o saptamana de vacanta, alergand dintr-un colt in altul al orasului, pe la diverse ateliere de creativitate si lectii de sport.
–        Pentru ca intra in contact cu sporturi la care nu a fost inca expusa si, cine stie, poate va descoperi ca unul dintre ele chiar ii place si isi doreste sa il practice constant.
–        Pentru ca ne vedem seara si auzim povesti calde despre cum si-a petrecut ziua si ce a incantat-o (sau dimpotriva).
–        Pentru ca isi face prieteni noi, e supravegheata continuu, se distreaza si are preocupari variate.

Informatii despre Summer Camp

–        Se desfasoara in secvente saptamanale, in perioada 23 iunie-29 august, de luni pana vineri, in intervalul 9.00-17.00
–        Este potrivit copiilor cu varste intre 4 si 12 ani
–        Include 4 activitati zilnice, 2 gustari si masa de pranz
–        Tariful  este de 200 eur/copil/o saptamana. Se aplica reduceri pentru mai multi copii inscrisi si perioade mai lungi de o saptamana
Mai multe informatii, direct de la sursa: pescariusports.ro

 
Nu uitati ca Pescariu Sports&Spa este gazda Stylish Mom cu Rovena Andrei – Summer Edition. Aveti ocazia sa vedeti cu ochii vostri cum arata locul, ce pot face copiii, poate chiar ce pot face si tatii, in cele trei ore de relaxare pentru mame!