Poate că cei mai mici membri ai familiei tale încă nu au luat contact cu lumea costumelor și a petrecerilor tematice de Halloween (după noi, cu cât mai târziu, cu atât mai bine) așa că poate vreți să faceți ceva care să vă bucure și pe voi și pe cei mici. Prietenii de la Eu, părinte ghemotoc vă propun o temă tare frumoasă și vor să vă introducă în lumea fanteziei și a creativității – în Lumea Cărților.
Va asteptam cu mic, cu mare, sa patrundem intr-o lume de poveste, plina de imagini colorate si personaje fantastice. Vom descoperi magia cartilor chiar si pentru cei mai mici cititori, iar aici vorbim de texturi, de culori aprinse si forme nastrusnice. 
Dincolo de aceasta lume fantastica vom vorbi insa despre lucruri concrete si utile, cum ar fi: cand incepem sa ii citim bebelusului, ce carti sunt potrivite pentru ghemotocii cei mici, ce trebuie sa stim atunci cand alegem o carte? 
Intrebarilor noastre va raspunde luna aceasta Dana Ivan Paunescu, o mamica dedicata si pasionata de carti si citit, fondatoarea www.bebelibrarie.ro
Vom povesti de asemenea si despre beneficiile cititului la nivel emotional: cum ne ajuta cartile sa invatam si sa descoperim emotii sau cum aceasta activitate poate consolida si imbogati relatia parinte-ghemotoc.
Va asteptam negresit la cea de-a sasea editie La povesti de ghemotoci,  pe 31 octombrie, ora 18.30 la Crayon Club (Intr. Mieilor nr. 17-21).
Intrarea este liberă, dar este nevoie să trimiteți un email de înscriere la adresa: euparinteghemotoc@gmail.com.