Invitație deschisă tuturor părinților care vor să afle absolut tot ce au nevoie despre învățământul privat, alternativ și multicultural din București.
La Bucharest School Fest veți avea ocazia să obțineți mai multe informații despre învățământul preșcolar, primar, gimnazial, preuniversitar – învățământ alternativ – Waldorf, Montessori, Freinet (în limbi străine –  german, american, britanic), despre cluburi și cercuri de copii, organizatori de tabere scolare etc.
În cadrul evenimentului vor fi și minispectacole dedicate copiilor cu rezultate excepționale și a celor foarte talentați, precum și prezentări ale sistemelor de învățământ alternativ sau workshopuri ale cluburilor participante.
Bucharest School Fest este un loc unde ar trebui să ajungeți! Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi în comunicatul de presă și pe pagina de Facebook.

“Viitorul copiilor este poate cea mai importanta decizie a parintilor. Aceasta trebuie facuta cunoscand si intelegand intreaga oferta educationala si de formare, avantajele si dezavantajele fiecarei metode si mai ales cum se suprapune ea profilului fiecarui copil. Aceasta este motivatia organizarii acestui eveniment si avem speranta, ca an de an, sa creasca si sa raspunda intr-o masura cat mai mare nevoilor educatiei particulare bucurestene (Victoria Lupu, Director General Distinct Image, compania organizatoare Bucharest School Fest)”