Tu si copilul tau – trei plase de siguranta pentru relatia voastra (program pentru mamici si tatici)

Programul este structurat pe trei module, in care se abordeaza temele majore pentru dezvoltarea emotionala a copilului si a relatiei parinte-copil, dupa cum urmeaza:

Mamici&Tatici afis

 
Primul modul este Atasamentul, atelier in cadrul caruia vom descoperi impreuna ce este atasamentul iar, prin intermediul exercitiilor, vom experimenta emotiile si trairile care apar in relatia cu copilul, pentru a va putea creiona propriul mod de a fi in acesta relatie. Astfel veti reusi sa asigurati dezvoltarea emotionala a ghemotocului, atat de importanta pentru viitorul copil si adult.
Al doilea modul, Jocul, ne deschide fereastra catre lumea copilului nostru si ne ofera instrumentele necesare pentru a folosi jocul in relatia parinte-copil, pentru a-i intelege mai bine emotiile, a stabili o legatura autentica, a depasi momentele de impas care apar in dezvoltarea copilului.
Al treilea modul este Disciplina, poate cel mai « spinos » subiect al relatiei parinte-copil. Asadar, vom discuta despre ce este disciplina,  cand poate incepe, si care sunt tipurile de disciplina promovate in prezent. Toate acestea sunt impletite cu exercitii, care au rolul de a ne ajuta in descoperirea propriului stil disciplinar, si de a ne oferi coerenta si instrumente utile in acest proces dificil.
Cui se adreseaza: mamicilor si/ sau taticilor de copii cu varsta pana in 2 ani;
Daca nu aveti cu cine sa lasati copilul va asteptam impreuna;
Cand: vezi Calendarul Ghemotocilor pe euparinteghemotoc.blogspot.ro
Investitie: 200 de lei/ persoana;
Inscrieri: euparinteghemotoc@gmail.com, 0721254119/ 0744831508
 

Primii trei pasi in relatia cu bebelusul tau! (program pentru burtici)

Programul cuprinde trei ateliere, pe parcursul carora viitoarele mamici invata cum sa relationeze cu bebelusul si cum sa-i stimuleze dezvoltarea inca din burtica. Atelierele sunt practice, cu multe exercitii menite sa ajute la construirea relatiei cu ghemotocul  inca de pe acum pregatind, astfel, intalnirea mult asteptata! 

cursuri gravide

 
Primul atelier este Dialoguri in burtica, in cadrul careia vei invata sa incepi sa construiesti relatia dintre tine si bebelus, despre stimularea prenatala si importanta acestei perioade pentru relatia parinte-copil.
Al doilea modul este  Atasamentul prenatal, care reprezinta baza dezvoltarii emotionale a viitorului copil si chiar a viitorului adult. Discutam despre tiparele de atasament si cum sa ii oferi bebelusului un cadru propice dezvoltarii sale emotionale.
Al treilea pas in calatoria noastra se refera la empatie- Mami, ma intelegi? Empatia si relationarea. Ce este ea, cum ne ajuta si mai ales cum o experimentam/traim? E oare important sa intelegem ce simte bebelusul si cum traieste propriile experiente? Si daca da atunci cum ne dam seama si mai ales cum ii raspundem la aceste trairi, cum ne raportam la ele? 
Cui se adreseaza: femeilor insarcinate
Cand: vezi Calendarul Ghemotocilor pe euparinteghemotoc.blogspot.ro
Investitie: 200 de lei/ persoana;
Inscrieri: euparinteghemotoc@gmail.com, 0721254119/ 0744831508
 

Program de pictura pentru copii intre 1,3 si 2 ani

Cand: 9, 16 si 23 Octombrie, de la ora 18.30 – euparinteghemotoc.blogspot.ro
Investitie: 150 lei tot programul (cele 3 module)
Inscrieri: euparinteghemotoc@gmail.com, 0721254119/ 0744831508

atelier pictura copii