La Bursuceii Veseli (strada Cezar Bolliac, nr. 31, sector 3, Bucureşti) se lansează joia aceasta, de la ora 16:00, cea mai veselă carte de rețete pentru copii, de către prietenii de la Diversificare.ro, primul site dedicat alimentației bebelușilor și copiilor, în parteneriat cu Legume Fericite. Cartea se numește Diversificare, o joacă pentru mame și copii și este scrisă de Eugenia Dobrescu, fondatoarea Diversificare.ro și tehnician nutriționist.
Mămicile vor găsi în carte nu mai puțin de 33 de rețete sănătoase și gustoase pentru întreaga familie, iar copiii vor descoperi și vor învăța chiar din cartea de rețete a mamei, 33 de alimente care nu trebuie să lipsească din meniul lor. Astfel, vor înțelege mai bine ce mănâncă și ce rol are fiecare element în creșterea și dezvoltarea lor.
lansare carte

Diversificarea, o joacă pentru mame și copii a apărut din nevoia de a implica mamele și copiii în procesul descoperirii alimentației sănătoase. Am adunat în ea un top de 33 rețete de succes pentru întreaga familie, limita de vârstă fiind doar inferioară: minim 6 luni 🙂 – spune Eugenia Dobrescu, autoarea cărții.

Dacă vreți să aflați mai multe despre diversificarea la copii, dar mai ales dacă sunteți mămici aflate la început pe acest drum, sunteți așteptate la lansare. Sala are însă locuri limitate, așa că ar fi bine să trimiteți un mail către Ada CHINDEA – Ada [@] go-big [.] ro.