[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pachet cadou
Atunci când vin Sărbătorile de Iarnă parcă începi să îți aduci aminte de copilărie, de nerăbdarea de a aduce bradul în casă și a-l împodobi, de curățenia generală, de beculețele scoase din sertarul din bibliotecă în care se umblă de două ori pe an (o dată când le scoți și apoi o dată când le pui la loc), de povestea de Crăciun, de bunica ce pregătește în Ajun turte (foi de cocă coapte și grâu). Acum scoți globul copilăriei tale, pe care l-ai luat de la casa părinților, atunci când te-ai mutat la a ta. Acum faci tu mici miracole, pregătești surprize, scoți beculețele și beteala, spui povești de Crăciun. Și pentru că este vorba de o poveste frumoasă de Crăciun, știm o carte care am vrea să ajungă în cât mai multe case, la cât mai multe seri frumoase de iarnă. De aceea vă povestesc acum despre ”În căutarea Sufletului Crăciunului”, o carte scrisă din dorința de a da mai departe copiilor puțin din magia Crăciunului (autori: R.D. Mottok, ilustrată de Anda Cofaru)

Aproape 200 de persoane au luat parte sâmbăta, 15 noiembrie, la evenimentul de lansare a cărții “În căutarea Sufletului Crăciunului”, prima poveste de Crăciun în care globurile sunt personaje însufleţite, care trec prin aventuri extraordinare, într-o poveste plină de învățături pentru copii și părinți. Eroii din carte străbat în noaptea Ajunului distanțe de neimaginat, traversează munți și păduri pline de primejdii, revăd locuri și prieteni dragi uitați de vreme, își fac prieteni noi și tovarăși de drum de nădejde, suferă şi se sacrifică în căutarile lor.
Impreuna cu cartea, autorii au lansat și primul glob de brad din colecția Sufletul Crăciunului. Globul este produs în serie limitată şi este pictat manual cu una dintre scenele din poveste.
Anul acesta poate fi primul Crăciun în care părinții nu vor mai agăța în brad simple globuri, ci pilde pline de învățături. Povestea “În căutarea Sufletului Crăciunului” conține un mesaj educativ important pentru copii și oferă părinților prilejul de a retrăi emoțiile copilăriei și de a împărtăși cu cei mici bucuria lecturii.
“Înainte de a începe lucrul la această poveste, ne-am gândit cum am putea să îi insuflăm copilului nostru sentimente, obiceiuri și valori astfel încât Crăciunul să aibă aceeași încărcătură emoțională care o avea pentru noi atunci când eram copii. Odinioară obișnuiam să ne pregătim temeinic pentru primirea colindătorilor cu gustări calde, abia scoase din cuptor, iar felicitările vesel tipărite se dovedeau neîncăpătoare pentru toate gândurile și urările de bine. Dar bucuria cea mai mare era aceea de a dărui” marturisește autorul.

Autorii Razvan si Diana Mottok

Autorii Răzvan și Diana Mottok

 

Acasa-la-Vania

Acasă la Vania

Despre autori și ilustrator

R.D. Mottok este un părinte îngrijorat că sentimentele care însufleţesc sărbătoarea Crăciunului, precum iubirea de semeni, generozitatea, compasiunea si spiritul de sacrificiu, sunt pe cale de a fi uitate. Ca să le readucă în căminele şi inimile tuturor copiilor, vine în ajutorul părinţilor cu o această poveste, plină de căldură si speranţă.lup
Anda Cofaru încântă privirea și amplifică emoția lecturii prin frumoase ilustrații care spun povestea celor trei prieteni ce pornesc să salveze Crăciunul.
 

Câteva poze de la lansarea cărții

[/vc_column_text][dt_gap height=”70″][vc_column_text]Puteți cumpăra cartea de pe Elefant (promoție 30,87 lei) sau eMAG (49 lei).[/vc_column_text][dt_gap height=”50″][vc_column_text]

Giveaway

Autorii Răzvan și Diana Mottok ne pun la dispoziție trei cărți (cu autograf) care vin însoțite de trei globuri (pictate cu scene din carte) – dintr-o serie limitată de 200 de globuri. Credem că poate fi un cadou tare frumos de Moș Nicolae, mai ales că vrem să ne grăbim să vi le dăm înainte să vină Moșu’.

Cum le puteți câștiga?

Începând de azi (27 noiembrie) și până pe 2 decembrie (seara) așteptăm să ne lăsați un comentariu și să ne spuneți care sunt cărție preferate ale copiilor voștri (un top 3) – puteți să lăsați și linkuri în comentarii, fără probleme – și care e vârsta micuților. Pe 3 decembrie tragem la sorți (cu Random.org) și vă trimitem cărțile cât de repede putem. Lăsați în comentariu și dedicația ce o doriți scrisă pe carte de către autor 🙂 Spor!
 

Câștigători giveaway

Felicitări Mihaela Mamulea, Daniela Durbaca și Maria Olaru!
Mulțumim tuturor că ați împărtășit cu noi din preferințele în materie de cărți ale micuților voștri! Sperăm că aceste cadouri (cartea În căutarea Sufletului Crăciunului și globul pictat cu scene din carte) să ajungă cât mai repede la voi și să vă bucure sărbătorile și casa!
castigatori
 
lista participanti
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]