Editura Mac-Mac lanseaza “Oglinda Fermecata”, prima carte de colorat pentru copii, printata pe hartie reciclata.
Editura Mac – Mac este prima Editura din Romania care are in portofoliu carti de colorat printate pe HARTIE RECICLATA. Mac – Mac vine cu un produs nou pentru cei mici: carte de colorat cu audio-book. Am selectat cele mai frumoase povesti nemuritoare, le-am inregistrat pe suport audio si le-am incorporat intr-o carte de colorat care urmareste firul epic al povestii.
CD-ul contine o “Poveste Nemuritoare” insotita de o carte de colorat aferenta povestii, avand 22 de ilustratii extrem de atractive, concepute de o echipa tanara, care vine cu un stil nou si cu siguranta pe placul celor carora le place sa coloreze.
Primul produs Mac – Mac se numeste “Oglinda Fermecata” si este o poveste pe placul atat al baieteilor cat si al fetitelor. Tuturor copiilor le place sa coloreze si nu este de neglijat faptul ca prin a colora copiii isi formeaza mana pentru scris si isi dezvolta imaginatia. Cu ajutorul audio-book-ului reusim sa captam atentia copiilor si sa-i fascinam cu lumea minunata a povestii pe care o asculta.
Misiunea Mac – Mac este:
•           Sa-i distram pe cei mici cu povestile care au incalzit si copilaria noastra,
•           Sa aducem in lumea copiilor un produs nou, bine inchegat si pe placul lor,
•           Sa-i invatam pe cei mici sa fie responsabili cu natura si cu mediul inconjurator,
•           Sa venim in sprijinul parintilor cu un audio-book care este lucrat cu multa dragoste si o voce calda, cu siguranta pe placul atat a celor mici cat si a celor mari.
Noi, cei de la Editura Mac-Mac, am facut un pact cu natura: NOI NU TAIEM COPACII. NOI RECICLAM! Da, toate cartile noastre de colorat sunt printate pe hartie reciclata, care, spre surprinderea tuturor, arata impecabil, astfel incat nici nu poti face diferenta intre hartia obisnuita si cea reciclata.
Mac – Mac face totul din dragoste pentru cei mici si cu respect fata de natura!
Carticelele Mac – Mac se pot achizitiona momentan in urmatoarele locatii:
Magazin ENTRANCE  (Str. Ion Brezoianu 23-25)
Salon CHOCOLAT (Str. Prof. Ion Bogdan 19)
Salon SHADE (Bd. Al. Ioan Cuza 5A)
Magazin THE PLACE (Calea Dorobanti 102-110)
Va asteptam pe Facebook (Editura Mac-Mac) unde va tinem la curent cu tot ceea ce facem.
Contact :
Ana Maria Sterian – anamaria.sterian@edituramacmac.ro