Mai este puțin până la conferința Harville Hendrix și Helen Hunt de la București, din 23-24 Mai. V-am mai povestit despre cei doi co-creatori ai teoriei și terapiei Imago, am scris și despre cum văd eu cuplul și de ce cred că iubirea nu este totul (dar este o alegere de fiecare zi) între doi oameni care au ales să meargă împreună pe un drum. Iată că și cele două cărți – ghidul pentru cupluri: Primește iubirea pe care o dorești și ghidul pentru părinți: Dăruiește iubirea care vindecă – au fost traduse și vor avea lansarea oficială pe 14 mai, începând cu ora 18.30, pe Terasa Cărturești Verona.
ghid pentru cupluri
ghid pentru parinti

Timp de aproximativ două ore, între 18:30 și 20:30, organizatorii vă propun să luați parte la o discuție informativă și plină de căldură, în compania Otiliei Mantelers și a lui Gaspar Gyorgy, unii dintre cei mai buni cunoscători ai operei lui Harville și Helen și organizatori ai celui mai important eveniment PSI al anului: atelierele pentru cupluri și pentru părinți susținute chiar de Harville Hendrix și Helen LaKelly Hunt la București, în 23 și 24 mai. Evenimentul este dedicat tuturor celor care își doresc să afle despre modul în care experiențele acumulate în copilărie le influențează profilul emoțional, relația de iubire sau stilul de parentaj. În plus, publicului i se vor prezenta soluții pentru o comunicare autentică și pentru obținerea unor relații împlinite, soluții pe care Harville Hendrix și Helen Hunt le dezvoltă în aceste cărți-eveniment.

Dacă vreți să aflați mai multe despre Harville Hendrix și Helen Hunt și despre terapia Imago, mergeți pe 14 mai la lansarea de carte.

Concurs

Spune-ne într-un comentariu mai jos de ce ai vrea să mergi la conferința Harville & Helen în România și noi te premiem cu cele două cărți nou apărute la Editura Herald. Concursul este deschis până pe 18 mai!
 

Later Edit

Cărțile se duc la Mihaela Manea. Așteptăm păreri și impresii! Felicitări!