Antreprenoriatul se învață de mic, de aceea la Muzeul Antipa copiii sunt invitați la un program special, denumit Academia Copiilor, format din modulele: Comunicare și negociere; Managementul timpului; Managementul schimbării și Micul Antreprenor. Ce vor face cei mici pe parcursul acestora? Se vor juca, în timp ce află cum să-și valorifice aptitudinile, vor descoperi lucruri noi despre ei și nu numai și vor afla cum să se dezvolte în ritmul lor, în domeniile dorite de ei.
Pentru că este un program destul de amplu, fiecare modul este structurat în mai multe ședințe, așadar la Antipa acum se desfășoară primul modul (Comunicare și negociere) de care vă mai puteți bucura pe 21 și 28 octombrie și 4 noiembrie, între orele 10:30 și 12:30. În cadrul acestui modul cei mici își exersează abilitățile de ascultare și vor acorda atenție limbajului nonverbal, redescoperind arta de a pune întrebări și a asculta răspunsurile.
Cât costă și cum vă puteți înscrie la Academia Copiilor aflați din comunicatul de presă, care vă povestește pe larg și despre ce este vorba mai exact, pe care-l puteți găsi în secțiunea noastră specială.