Era sâmbătă, 7 decembrie, puțin după Moș Nicolae. Am început ziua cu agitație. Agitație, nerăbdare, ultimele detalii de rezolvat, încercat de trimis copilul la spectacolul Zurli, ajuns la evenimentul NUMAI pentru mămici (știți voi, Stylish Mom) cu domnul soț și copilul (neajuns la Zurli, clar), aranjat locul… Ah, nu merge proiectorul, trimis soțul (ce bine că nu a mai ajuns la spectacolul Zurli) să rezolve situația, mămicile soseau, ceai, fresh de portocale și mere, detalii, discuții, început prezentarea Rovenei. Și apoi, când a început să vorbească Rovena, relaxare. Am simțit că mă bucur cu adevărat de tot ce se întâmpla acolo, de tot ceea ce ne spunea, oftam (mai tare sau mai încet), gândindu-mă cum nu am văzut asta până acum, de ce nu m-am ocupat mai mult de asta, de ce nu am știut și eu mai din timp, de ce, de ce, de ce și cum și cum…

eveniment stylish mom

Ne-a trecut Rovena prin multe teme interesante: de la culori, care cum s-ar potrivi și ni s-ar potrivi, la diverse ținute pentru diverse ocazii (birou, întâlniri cu clienți, petreceri), la formele corpului și ce haine pui pe tine în funcție de conformație. Apoi s-a spart gheața și mamele noastre au început să ceară ”în direct” părerea specialistului: îmi vine bine cu ce m-am îmbrăcat? tu cum ai fi asortat asta cu asta? oare eu ce conformație am? oare pentru burtica mea ce aș putea purta? dar pentru înălțimea mea? ah, blugii evazați se poartă cu tocuri și doar de cele are au picioare lungi? Până la sfârșit ne-am construit imaginile despre noi înșine și despre faptul că este într-adevăr important ce pui pe tine.
Ce mi-a plăcut foarte mult: piesele de îmbrăcăminte, de bază, de unde începi să construiești garderoba. Pentru mine era important pentru că deja am început să arunc (adica să dau altora) haine care nu-mi mai veneau sau nu mă mai reprezentau în niciun fel și chiar nu știam ce să pun în loc. Și da, este cu totul altceva când te duci la cumpărături știind exact ce cauți – poate să fie o cămașă albă sau o curea lată sau un pantalon drept. Orice ar fi, ai o cu totul altă viziune și chiar și răbdare, nu mai zic că te poți încadra așa și într-un buget.
Sper ca toate mamele care au fost prezente la evenimentul nostru să se fi simțit bine, să fi prins acele informații de care aveau nevoie. M-am bucurat să văd că surprizele noastre (de fapt de la sponsori) au ajuns fix la persoanele potrivite. Mulțumiri încă o dată tuturor.

Ce ne-au zis câteva mămici care au fost la eveniment:

Aveam nevoie de inspirație și Stylish Mom a venit la momentul potrivit. A fost un eveniment pe sufletul meu. Mi-a plăcut atât de mult cum îmi stă combinația sugerată de Rovena, încât de câteva zile mă îmbrac la fel, așa cum mi-a spus ea! Abia aștept să beneficiez de premiul pe care l-am câștigat și anume exact ceea ce îmi doream: o ședință personalizată de styling, de analiză a garderobei și de shopping cu Rovena! (Simona)

 

Am petrecut o amiază de sâmbătă relaxantă și simpatică în compania voastră, Stylish Moms. Foarte potrivită locația, te îmbie să privești culoarea orhideelor, orașul de sus, să te deconectezi și să te gândești doar la tine, un timp binevenit. Rovena, pricepută la împletit ținute și accesorii cum nu m-aș fi gândit vreodată, în combinații wow, împărtășește din tips-uri cu grație și căldură. Așa că m-am simțit ca între prietene. Aștept cu interes și partea despre stiluri, care mă aștept să fie stimulantă și la fel de utilă. (Isabela)

 

Acolo, în fața șifonierului răscolit, mi-am dorit să am și eu parte de niște stiliști deștepți care să mă învețe ce să cumpăr, cum să asortez, ce-i ok pentru corpul meu și ce nu! Am bâjbâit de atunci și sper că am nimerit-o de multe ori, dar știu că încă o dau în bară vestimentar, așa încât nu mă sfiesc să aflu informații pe această temă ori de câte ori am ocazia. O astfel de ocazie a fost sâmbata asta, când am fost invitată de site-ul pentru părinți Urbankid.ro la un eveniment – Stylish Mom – dedicat mamelor dornice să afle mai multe despre stil, despre cum se pot pune în valoare, despre haine, trenduri etc. Rovena Andrei, stilist de fashion, ne-a prezentat câteva trucuri pentru o garderobă potrivită stilului de viață, ocupației dar și corpului nostru. Iar la acest capitol, am jubilat! Mi se împlinise dorința din fața șifonierului! Rând pe rând, femeile din sală, printre care și eu, ne-am dezbrăcat de inhibiții, am ieșit în fața ”clasei” și ”doamna profesoară” ne-a dat sfaturi aplicate fiecare dintre noi, cele care am avut întrebari și curaj să ne expunem complexele acolo, în plen. Am aflat că am cea mai dificilă conformație, dar că există soluții. (Diana – Cateodatasoare.blogspot.ro)

 
Voi ce spuneți? Credeți că ar mai fi nevoie de un nouă întâlnire unde să vorbim despre stil, despre feminitate, despre … noi, femeile?
Chiar vă aștept cu propuneri de teme, cu subiecte, cu probleme pe care le întâmpinați, poate le dezbatem pe larg într-o nouă întâlnire, poate găsim răspuns de la specialista noastră….
Foto: Ana Georgescu