La serbarea de sfarsit de clasa a 12-a am aparut cu coronita de premiant, ceea ce l-a facut pana si pe directorul liceului sa pufneasca in ras. In realitate luasem o mentiune – mult muncita – si daca as fi luat coronita cu adevarat as fi intrat in pamant de rusine. Nu eram tocmai modelul de elev studios, ba ca sa va faceti o imagine mai reala, am sa va povestesc ca am decorat coronita pe terasa de la Motoare. Am purtat coronita in ziua respectiva crezand cu tarie ca o sa fie ultima mea sansa de a purta asa ceva. Era ultimul an de liceu, deci cand as mai fi putut eu sa fiu premianta? In plus imi completa imaginea de “flower power” foarte bine, caci purtam o ie veche de vre-o 150 de ani si raiati un pic evazati.
Viata mi-a dovedit ca ma inselam, caci aveam sa mai port coronita de-a lungul vietii, si culmea, de data asta chiar cu mandrie. La prima mea participare la concursul organizat de National Association of Professional Child Photographers am luat locul intai la sectiunea bebelusi. Premiul il impart cu drag cu sotul meu, Sabin, care a venit cu ideea si desenele de la Blackboard Adventures, si cu fiul nostru, Serban, care, la varsta de numai 3 saptamani, s-a dovedit a fi un model pe cinste.
Aici gasiti toate aventurile prin care a trecut Serban pe Blackboard. In prima poza are doar 5 zile, in ultima 3 luni, iar iubita lui din adancuri are 10-14 zile : www.cutemomentsphotography.com