zoot-roAm lucrat împreună cu Robi în PRO-TV (CME) și am fost dintotdeauna un fan declarat. Nu o să intru în detalii dar Robi a avut mereu darul de atrage oameni mișto și de a îi ajuta să facă lucruri mișto împreună. Când am auzit că a preluat frâiele ZOOT Romania, un model de business consacrat deja în Cehia, am știut că nici acest proiect nu se va abate de la regulă și va fi o afacere cu mult suflet și oameni faini.
Vineri, împreună cu familia mea, ne-am întâlnit cu ZOOT din postura de clienți și am avut o experiență de poveste. De când am intrat pe ușă am simțit că am ajuns undeva printre prieteni, unde nu trebuie să îmi fac griji că juniorii super-energici vor deranja prea tare.
Am comandat online câteceva pentru fiecare, mai puțin pentru Iancu care e la vârsta la care a primit atâtea hăinuțe de la prieteni apropiați încât ar putea avea o ținută nouă după fiecare masă. Oh, wait 🙂
Dana a fost cea mai câștigată – și-a ales o fustă, o rochiță și două tricouri – și toate i-au venit perfect.
1407532 1233145 1322926 1464733
Ioana cea trasă printrun inel a tras lozul cu o rochiță și un tricou – amândouă foarte vesele și fix pe stilul ei.
1491247 1291036
13873086_10154315983538361_1980062800709077248_n
Eu, cu veșnica mea dilemă la tricouri dacă să fie L sau XL, am comandat ambele mărimi și l-am păstrat doar pe cel care îmi venea cel mai bine. Și o agendă pentru că scrisul bate tastatura.
1560040 1357885
Dacă, prin absurd, nu sunteți familiarizați cu ZOOT iată de ce merită să le deveniți client. Este probabil singurul magazin online de haine (ok, fashion) unde poți să probezi înainte să plătești. Au așa-numitele Cabine de Fericire – 6 în București, 2 în Cluj-Napoca și 1 în Timișoara. Sperăm în curând și una la Brașov, avem noi un garaj gol goluț unde ar merge la fix amenajată una :).
Demn de menționat este că Iancu s-a plimbat prin toate birourile ZOOT, aflate lângă Cabina de Fericire – și a fost primit cu multe zâmbete ba chiar și cu un cadou neașteptat. Oamenii de la ZOOT s-au jucat cu el, l-au fugărit prin sala de ședințe și mie nu îmi venea să cred că suntem în România. Jos pălăria guys!
ZOOT este #KidFriendly certificat de UrbanKid.ro 🙂
Comenzile online ajung în doar 2 zile la Cabina de Fericire aleasă. Sau acasă, sau la birou – oriunde cu transport gratuit și retur gratuit timp de 90 de zile (!).
Ai libertatea de a comanda mai multe mărimi, culori sau chiar modele de haine și să plătești doar ce îți place cum îți vine. Mărimea contează, nu? 🙂
Practic, ZOOT a reușit să combine în mod fericit hibridul online-offline știind că oameni preferă să caute, să se documenteze online și să cumpere din magazin, după ce au pus mâna pe produs, oferind astfel o experiență de cumpărare foarte firească și utilă.
Happy ZOOTing, noi sigur vom reveni!