Tipărește fotografii! Poți face un photo wall cu membrii familiei și amintiri frumoase în camera copilului, poți face albume foto cadou pentru bunicii mai puțin tehnologizați, poți tipării cărți de colorat și câte și mai câte.
Multă vreme costul imprimantelor (foto sau normale) a fost subvenționat de costul ridicat al cartușelor. Mai pe românește, costul de achiziție al imprimantei este mic dar ajungeai să plătești mult mai mult periodic pe cartușele de cerneală.
EPSON a rezolvat această problemă într-un mod care arată respect pentru client și viziune pe termen lung. Imprimantele EPSON nu sunt cele mai ieftine dar cele din colecția recomandată mai jos vin cu sistem integrat de recipiente de cerneală, mult mai mari decât cartușele clasice (6400 pagini color vs 500 pagini color) și care pot fi re-umplute cu ușurință acasă. Recipientele convenabile de cerneală de 70 ml şi 140 ml oferă un cost pe pagină extrem de redus, care va economisi 90% din costurile imprimării zilnice.
Tehnologia sistemului integrat de recipiente de cerneală este prezentată în detaliu aici. Puteți folosi chiar calculatorul comparativ pentru a estima costurile pentru volumul de tipărituri pe care îl estimați dacă folosiți o imprimantă EPSON vs una clasică laser sau inkjet.
EPSON L850
Noi am testat (inclusiv pisica hi hi – observă cutia imprimantei în GIF-ul de mai jos) o imprimanta foto EPSON L850 și am fost foarte impresionați. Calitatea fotografiilor este ireproșabilă. Putem tipări fără calculator, direct pe pe USB sau cardul aparatului foto. Dacă cei mici vor să “îmbunătățească” ilustrațiile din cărțile preferate putem să scanăm și să tipărim paginile dorite, păstrând cartea intactă. Doamna e și ea încântată pentru că poate tipări la o calitate impresionantă etichetele și instrucțiunile pentru Sâmbure.

Dacă luați decizia de achiziție rapid (până pe 30 Aprilie) puteți primi între 70 și 400 lei cash back la achiziția unei imprimante cu sistem integrat de recipiente de cerneală. Vezi aici modelele participante și detaliile promoției.
Verifică prețul imprimantelor EPSON din promoție.