Voi mai țineți minte de la cine ați învățat pentru prima dată să faceți avioane de hârtie? Apoi, vă mai aduceți aminte cum ați descoperit că un avion de hârtie se poate face în zeci de feluri?
Eu știu că am fost fascinată să descopăr secretul colegilor mei de la grădiniță. Avioanele mele niciodată nu zburau prea departe, iar când am descoperit o modalitate ceva mai “complicată” de a îndoi hârtia, am fost recunoscătoare, pentru câteva săptămâni bune, colegului ce mi-a explicat. Apoi i-am spus eu cum poate să facă un avion care să zboare în spirală. Dacă vreți să faceți și voi asta și nu știți cum, vă explic, e chiar banal de simplu: trebuie să îndoiți o aripă a avionului în partea opusă celeilalte aripi! Atât!

Astăzi, UrbanKid.ro face avioane de hârtie și ne-am bucura să faceți și voi asta alături de noi. Pe pagina de Facebook am urcat tot felul de modalități de a face avioane, iar dacă vă apucați de treabă și aveți un aparat foto la îndemână ne-am bucura tare mult dacă ați urca o poză cu rezultatul pe Wall-ul nostru. 🙂
Surse foto: crosti/ Flickr.com, holykaw.alltop.com.