Nu cred că mai are rost să vă povestesc despre beneficiile hăinuțelor organice, despre faptul că materialul este unul fin, moale, care are grijă de pielea copilului, despre faptul că aceste materiale nu conțin pesticide și se mențin în aceeași formă după sute și sute de spălări, nu?
La Napati vara nu vine doar cu temperaturi ridicate, ci și cu reduceri la fel de ridicate. Hainele organice de la Frugi sunt reduse cu până la 55% până pe 24 septembrie.
Din multitudinea de haine colorate și moi, am ales astăzi să vă povestesc despre trei oferte, sper să fie pe placul vostru.

Rochiță cu vrăbiuțe

Rochia este din poplin organic, este foarte răcoroasă pentru vara și de nu-ți vine să o lași la păstrat primăvara sau toamna, o puteți folosi cu o bluziță și niște colanți.
Prețul inițial al rochiței era de 166 de lei, dar la Napati o găsiți acum la ofertă cu doatr 125 de lei.

Set 2 body-uri cu mânecă scurtă iepuraș

Dacă vorbim despre hainele care au contact direct cu pielea copilului atunci trebuie să le alegem pe cele mai moi și mai confortabile. Body-urile de la Frugi pot fi spălate de sute de ori, pentru că nu se deformează și nici nu se lărgesc, iar despre cât de moale poate să fie material nici nu că mai spun, pentru că sunt realizate din bumbac organic.
Dacă vă grăbiți pe găsiți la Napati la doar 70 de lei (pe amândouă) în loc de 86 de lei.

Pălărie de soare cu două fețe

Toată lumea spune să nu ieșim fără să ne protejăm capul atunci când afară e caniculă, iar când e vorba de copii regula e și mai importantă. Pălăria de soare pe care o propun astăzi pentru voi e moale și are două fețe, în cazul în care ne plictisim de un design apelăm cu încredere la celălalt și gata.
Cât costă pălăria de soare? De la 50 de lei, prețul este redus la 41, la Napati.

Vă las cu mai multe reduceri de vară la Napati.ro și sper să vă bucurați cât maio mult de hăinuțele organice.
Sursă foto principală: anthrovik/ Flickr.com.