Știți că Moș Crăciun vă trimite mesaje video personalizate? Dacă nu i-ați trimis încă scrisoarea cu ceea ce doresc cei mici de Crăciun sau dacă Moșul este mai darnic și vrea să completeze cadoul deja pregătit cu alte jucării faine, avem noi câteva recomandări pentru cei care vor să petreacă mai mult timp afară.

Mai țineți minte săniuțele din copilărie? Acelea de lemn, făcute de bunici din stinghiile rămase prin curte, care au spătar? Nu doar că arată mai bine, dar sunt și mult mai rezistente.
Am descoperit o săniuță pe care pot sta sigur doi copii, pentru că suportă o greutate maximă de 70 de kilograme, fiind recomandată copiilor care au vârsta de peste 4 ani.
Are suport de spate și tălpi de metal, un cordon pentru părinții curajoși care vor trage săniuța și, foarte important, se poate demonta rapid, pentru a ocupa mai puțin spațiu acasă sau în mașină.
E de lemn de fag și cântărește 5.5 kilograme. Prețul: 599 lei.
saniuta

Chiar dacă așteptăm zăpada, pentru moment e soare și frumos, așa că încă mai ieșim cu tricicleta prin parc. Am descoperit una foarte stabilă pentru cei mici, zicem noi numai bună pentru copiii care vor să învețe mai târziu să meargă pe bicicletă, dar acum încă își mai adună curajul.
Este special concepută pentru copiii cu vârsta între 3 și 8 ani, e un pic mai grea (15 kilograme) și chiar dacă pe site scrie că e pentru fete, noi spunem că nici băiețeii se vor bucura dacă o vor găsi sub brad. Prețul: 1.254 lei.
tricicleta

Care a fost prima ta mașină? Păi un Mini Cooper S. Arată fix ca modelul original, doar că e muuult mai mică.
Se livrează complet ambalată (aveți doar volanul de montat) și este recomandată copiilor care au deja 3 ani și cu greutatea de sub 30 de kilograme. Important de știut este și faptul că toată cochilia este fabricată dintr-un material dur, dar în același timp flexibil și că vopseaua este una non-toxică. Preț: 800 de lei.
masina
Voi știți deja ce le pregătește Moș Crăciun celor mici?
Sursă foto main: のℴɱⅈɳⅈɋuℯ/ weheartit.com.