Dacă sunteți la prima sarcină și nu numai și vreți să aflați câteva informații utile despre cum puteți fiți graviduțe mereu vesele, atunci citiți câteva dintre trucurile de mai jos. Nu sunt lucruri complicate, nici vorbă despre informații care conțin recomandări de produse cu chimicale, ci sunt lucruri despre care sigur știți, dar la care poate nu v-ați gândit din prima.
1 – Cocosul este aliatul vostru: laptele de cocos conține o grămadă de vitamine, vă ajută să nu fiți deshidratate și este delicios. Nu uitați nici de untul de cocos care hidratează pielea, părul și nu numai – citiți aici despre proprietățile minunate ale untului de cocos.cocos
2 – Veți auzi mereu în jurul vostru că trebuie să beți multă, foarte multă apă. Dacă sunteți genul de persoane care nici nu consumau peste 2 litri pe zi înainte de sarcină atunci lucrurile sunt și mai complicate. Cu toate acestea, un nivel bun de hidratare se poate menține și cu sucuri naturale din fructe sau cu sucuri amestecate cu apă ori cu ceaiuri. Fiți creative și nu va mai fi nevoie să vă gândiți doar la apă simplă pentru o hidratare corectă – câteva rețete de apă aromată găsiți aici.
3 – Căutați în magazinele speciale o bandă elastică pentru burtică. La un moment dat veți dori să desfaceți nasturele de la pantaloni și în loc să cumpărați altă pereche pe care să o purtați doar câteva luni mai bine plasați discret banda peste ei și nu schimbați nimic din garderoba preferată.
4 – O pernă precum cea din imagine face minuni și dacă nu așteptați un bebe, iar dacă burtica a început să crească atunci va deveni cel mai bun prieten când vă duceți la culcare.
perna
5 – Toate graviduțele visează lucruri ciudate, se pare că au fost și câteva studii pe această temă. Țineți un jurnal cu ce vă amintiți din ele, e păcat să le pierdeți.
6 – Sportul în timpul sarcinii înseamnă exerciții ușoare sau plimbări lungi, nimic în care există riscul lovirii. Mișcarea însă este extrem de benefică, așa că nu renunțați la ea, fie că vă plimbați pentru câteva sute de metri în parc.
7 – Mare atenție la cremele de fapt la orice produs cosmetic pe care îl folosiți, multe substanțe sunt interzise în timpul sarcinii, așa că informați-vă la medicii specializați și apoi citiți cu grijă orice etichetă.
sarcina
Voi ce ați mai adăuga?
Surse foto: ecx.images-amazon.com, ♡mam’zelle pauline ♡/ weheartit.com și Private user/ weheartit.com.