Atunci când viitorii părinți află că vor avea o fetiță se îndreaptă rapid către locul cu haine roz, cu multe volane, păpuși de toate felurile și pantofiori care mai de care cu mai multe floricele. Adevărul este că sunt multe lucruri pe care nimeni nu ți le spune despre cum e să crești o fetiță și să o înveți, dar și să înveți la rândul tău lângă ea despre lume. Câteva dintre aceste lucruri, mai jos:cand cresti fete

  1. Este foarte posibil ca fetițelor să nu le placă rozul, nici păpușile. Eu una mă jucam când eram mică doar cu mașinuțele prietenilor, așa că dulap de haine roz deschis nu ajută pe nimeni, ba chiar este foarte posibil să le aruncați dacă cele mici vor refuza puternic să le încerce.
  2. Veți cumpăra multe lucruri pe care nimeni nu le va folosi. Bentițe de păr, colanți colorați, poșete, șosete colorate… lucruri care la prima vedere par mici, dar care sunt destul de scumpe adunate și nu le veți folosi nici măcar pe jumătate. La final, vă veți da seama că nici măcar nu le cumpărați pentru cea mică, ci pentru voi… da! Când ați auzit ultima dată o mămică sau un tătic că nu s-a putut opri din a cumpăra încă un camion și câțiva soldați? Dar o mămică sau un tătic caree nu s-au putut stăpâni și au cumpărat 10 bentițe aurii? Eh…
  3. Fiecare fată își dorește la un moment dat să împrumute pantofii, rujul și hainele mămicilor. Lucrurile se întâmplă destul de rapid și este vorba în 99% din cazuri despre acei pantofi, acel ruj și acele haine care au costat cel mai mult.
  4. O să pozeze într-o manieră sexy… bine e mult spus, dar înțelegeți voi. Oricât de mult ați încerca să o țineți departe de TV și alte medii unde învață despre stereotipuri, o să fie un moment în care veți face ochii mari și veți realiza asta.
  5. Vine un moment în care copănelele de piciorușe se transformă în piciorușe de fetiță, știți voi, adică fără cute multe, nu mai sunt pufoase. Se lungesc peste noapte, pe bune, nu vă veți da seama când se întâmplă asta
  6. Niciodată felul în care crede ea că trebuie să stea părul nu va fi același cu viziunea voastră, deci vă veți certa mereu pe această temă sau până când vă veți da voi seama că nu contează cum își prinde părul.
  7. Va fi cea mai frumoasă fetiță dintre toate pe care le-ați văzut. E normal să simțiți asta și sănătos, spuneți-i și ei alături de faptul că este deșteaptă și darnică.

Citiți mai multe pe ivillage.com, nu înainte însă de a ne povesti și voi despre cum este să aveți o fetiță acasă.
Sursă foto: ♥ྀ Pati Chan ི♥ྀ/ weheartit.com.