Suntem conștienți cu toții că după ce apare primul copil în familie, așadar după ce el și ea au devenit tata și mama, apar și multe schimbări în viață, în casă…de fapt, cam în toate. Ne zice toată lumea cum e cu somnul, mâncarea, curățenia, cumpărăturile, ieșit afară sau în oraș. Și, de obicei, ceea ce aud viitorii părinți este: ”bye! bye! viață pe care ai avut-o până acum”. Doar că…nu trebuie musai să fie așa. Pentru că dacă știi ce vrei (și firește, ce nu vrei), dacă te organizezi și dacă ceri ajutorul…în general dacă ai aceste trei lucruri pe ordinea de zi, în general viața cu un copil nu se schimbă chiar atât de mult sau chiar atât de drastic.

Dacă știi ce vrei, dacă te organizezi și dacă ceri ajutor – viața cu un copil nu se schimbă chiar atât de mult

Ca să știi ce vrei și cum să te organizezi atunci când aștepți un copil în familie, ai nevoie să fie îndeplinite doar două condiții:

  1. să fii informat. Să știi ce este nou, ce este important pentru tine și pentru copil. Să fii la curent.
  2. să te asculți. Să știi ce simți, ce îți dorești și ce alegeri să faci legate de corpul tău, de copil, de casă, de carieră și de toate aranjamentele pe care este necesar să le faci atunci când apare copilul.

Dacă sunt îndeplinite aceste două criterii îți va veni foarte ușor (ca mamă dar și ca tată) să iei deciziile și strategiile cele mai potrivite familiei tale. Atunci când vei face o alegere, va fi pentru că se potrivește cu stilul tău de viață, cu nevoile și dorințele tale și ale familiei tale și nu pentru că așa face prietena, vedeta sau așa zice mama sau mătușa. Eu cred că aceste două lucruri: a fi informat și a știi să te asculți – ce trăiești, ce dorești – sunt foarte importante pentru sentimentul de libertate și confort, după care vei tânji probabil destul de mult după ce se naște copilul.
Dacă te organizezi și alegi din timp lucrurile necesare familiei tale după nașterea copilului, totul va decurge mai ușor. Acomodarea, rutina, somnul, masa, de ce nu: călătoriile sau pasiunile tale sau ale partenerului tău își vor urma cursul firesc al lucrurilor.

Recomandări pentru părinții care nu vor să renunțe la stilul lor de viață atunci când se naște copilul

Sunt foarte mulți părinți care se tem că trebuie să renunțe la multe lucruri (confort, călătorii etc) atunci când în familie apare copilul. Și sunt foarte mulți părinți care chiar nu vor să facă asta.
Noi zicem mereu: copilul vine ca să îți bucure viața și nu să ți-o complice iar îndemnul nostru pentru părinți a fost și va fi: nu-ți lăsa copilul cu mama, bona, bunica etc ci ia-l cu tine, fă-l parte din viața ta așa cum și tu faci parte din viața lui, arată-i lumea, fii acolo cu el (mai ales în primele luni când este vital…).
Pentru ca un părinte să poată face lucrurile acestea are nevoie de un minim de lucruri care să-l ajute. Iată ce recomandări îți facem azi, din gama de produse gb – o gamă de produse pentru copii, un brand high-tech, modern și confortabil, un brand nou intrat pe piața din România.

  • Ansamblu format din cărucior modular cu landou (de la naștere), partea sport (de la 6 luni) și coșuleț auto cu bază isofix.

 

Gama de produse gb a reușit să cucerească părinții prin intermediul unor produse premium care s-au axat pe o serie caracteristici extrem de importante: funcționalitate, tehnologie high-tech și design Haute Couture. Create special pentru părinții prinși în efervescența vieții urbane, cărucioarele gb îmbină culorile vibrante și moderne cu tehnologia de ultimă generație. Acestea vin ca soluție a crizei de spațiu și satisfac nevoia de mobilitate datorită sistemului de pliere facilă și a dimensiunilor compacte – căruciorul Pockit a intrat în Cartea Recordurilor în anul 2014 ca fiind cel mai mic cărucior pliabil din lume.

Cărucior Pockit

Brand Ambasador – Kinga Varga

“Dragi mămici și tătici, permiteți-mi să vă spun doar atât: este uimitor cât de mult îți schimbă rutina și viața de zi cu zi un astfel de produs. Fie că vorbim despre sistemele modulare, sau strict despre cărucioare și scaune auto, tehnologia propusă este fascinantă. Cărucioarele beneficiază de un sistem de pliere facilă, ceea ce pe mine ca mămică mă ajută să mă descurc în activitatea zilnică. Îmi place să fiu o persoană activă, să mă preocup atât de carieră cât și de familie, iar produsele gb chiar mă ajută să îmi îndeplinesc această dorință. Vă recomand cu încredere să încercați un astfel de produs și vă invit și la Baby-Boom Show unde alături de prezentarea acestor produse marca gb vă voi prezenta noua colecție capsula primăvară vară ’17 creată special pentru mămicile moderne.” Kinga Varga – Brand Ambasador gb

Kinga Varga