Așa arată o dimineață perfectă, demnă de o poză cu multe like-uri pe Facebook:
dimineata_1
Așa arată o dimineață normală (excepție face faptul că de obicei nu sunt copiii așa, ci adulții):
dimineata reala
Pentru a ajunge măcar la un echilibru între cele două fotografii avem trei sfaturi simple, simple, de luat în calcul pentru dimineți mai bune.

  1. Încă 5 minute! Nu este copilul, ci sunteți voi care spuneți asta. Ideea este că dacă facem asta vom ajunge să ne trezim mult mai târziu decât cei mici și foarte aproape de ora la care ei trebuie să ajungă la grădință sau la școală, iar asta înseamnă că totul va fi grăbit, nici vorbă de relaxare, ci mai degrabă de haos total. Acestea sunt momentele în care cuvintele sunt puține și tonul mai grav, iar lucrurile pe care oricum copiii le aruncă, împreună cu cele aruncate de adulții în întârziere vă vor aștepta tot pe voi seara să le adunați, așa că nici seara nu se anunță una mai liniștită. Concluzia? Mai bine un somn mai scurt un pic, dar o zi mai lejeră.
  2. Hainele, bagajele, gențile, în principiu tot ce se poate trebuie pregătit de cu seara, la locuri speciale cât mai vizibile. Nimic nu este mai enervant decât să fugi prin casă după cheile de la mașină sau hainele preferate ale copilului, în goană să nu ajungi nici la mijlocul programului la birou și să prindă cei mici și primele ore la grădiniță.
  3. Ultimul sfat este cel legat de perfecțiune. Nu există așa ceva, e perfect ceea ce ai și atât. Da, copiii au spus cu o zi înainte că se vor îmbrăca singuri și acum s-au răzgândit, soțul a promis că-i duce el la grădiniță și acum și-a amintit că trebuie să ajungă mai devreme la o ședință, nu mai aveți cafea, s-au oprit gazele, ați scăpat laptele pe jos. Diminețile sunt pline de momente de genul acesta dar dacă nu trecem cu zâmbetul peste ele nu rezolvăm nimic, decât să avem o zi nu tocmai plăcută.

Vă dorim dimineți așa:
dimineata_2
Citiți mai multe despre dimineți mai bune pe abundantmama.com.
Surse foto: Reason To be ☆/ weheartit.com, Girls/ weheartit.com și Loverdose †/ weheartit.com.