Acum ceva timp vă invitam să vă îndemnați copiii să deseneze cum văd ei un doodle pentru Google destinat zilei de 1 Decembrie cu tema “România mea este…
La concurs s-au înscris peste 10.000 de copii, cu vârsta curpinsă între 6 și 14 ani, din toate colțurile țării, iar cei mici așteaptă acum voturile noastre. Desenul care va primi cele mai multe voturi va fi postat pe Google.ro cu ocazia Zilei Naţionale a României, iar micul artist va fi de asemenea răsplătit cu un premiu în valoare de 15.000 de lei. Putem vota câte o lucrare preferată din fiecare categorie, astfel că putem alege un desen realizat de copii din clasele I-IV și V-VIII.
Autorii primelor 10 desene, adică 5 din fiecare categorie de vârstă, primesc automat o tabletă cu sistem de operare Android, iar școlile în care învaţă primii 5 clasaţi dintre cei 10 finalişti vor primi o bursă în valoare de 20.000 de lei pentru achiziţionarea de echipamente IT.
Eu vă las să votați, chiar dacă știu că este tare greu, întrucât toate desenele sunt minunate și se vede munca din spatele lor.
PS: poza din acest articol nu este un îndemn pentru a vota acest desen, votul este la alegerea fiecăruia dintre voi. 🙂