apicatieAcest articol este pentru părinții care au pe acasă un device care rulează cu Android și pe care vor să-l transforme ușor și rapid într-un baby monitor. Aplicația care ne ajută să facem asta se numește Dormi – Baby Monitor (e gratuită, dar varianta free oferă doar 4 ore pe lună de conectare) și este foarte simplu de utilizat. Practic, tot ce e complicat este să descărcați aplicația pe device-ul cu Android, de aici vă puteți “culca” pe o ureche.
Funcționează la orice distanță ați fi de device. Practic, odată ce ați lăsat telefonul mobil cu aplicația pornită în camera bebelușului, puteți pleca liniștiți din cameră pentru că veți fi conectați (cu ajutorul telefonul vostru, desigur) la fiecare sunet scos de copii. Ba chiar ambii părinți se pot conecta la “baby monitor-ul din cameră”.
Aplicația își ajustează automat microfonul, deci nu aveți de ce să instalați alte microfoane sau să-l configurați deja pe cel de la telefon. Odată ce apăsați pe tasta Listen veți auzi tot ce face bebelușul.
butoane aplicatie
Dacă vă întrebați ce se întâmplă dacă telefonul transformat în baby monitor rămâne fără baterie, atunci aflați că în aplicație există o secțiune specială cu informații despre telefon, așadar puteți afla, tot de la distanță, despre bateria rămasă, ba chiar și dacă ați primit apeluri sau mesaje pe telefonul lăsat în camera bebelușilor.
În plus, dacă cei mici încep să plângă aveți alerte automate, aplicația rulând în background chiar dacă device-ul este blocat.
Vi se pare utilă aplicația?
Surse foto: sleekbit.com.