Am descoperit acum câteva zile Smile Mum, o super aplicație gratuită (o găsiți în AppStore, dar și în Google Play) care adună mămicile vesele în același loc.
Ce face mai exact aplicația? Formează comunități de mămici care gândesc și acționează la fel, care au copii aproximativ de aceeași vârstă și care își pun aceleși întrebări și au interese comune.
Utilizatorii pot pune întrebări la care alți părinți să răspundă din propria experiență, pot face chiar troc online de lucrușoare de care nu mai au nevoie și, mai presus de orice, adună mămicile, care uneori pot simți că au rămas fără cei mai buni prieteni aproape după ce au născut, și-și pot face prieteni cu interese comune.
Cum funcționează? După ce o descărcați de la link-urile de mai sus trebuie să urcați detalii despre viața voastră de mămică, dacă lucrați, dacă sunteți în concediu pentru creșterea copilului ori lucrați de acasă și ușor, ușor, odată ce detaliile despre grădinița și școala copiilor sunt înscrise, veți descoperi mămici care utilizează aplicația. E un fel de Facebook just for mums. 😀
Nu știm cât de multe mămici folosesc aplicația, dar cu ajutorul vostru o puteți face cunoscută în cât mai multe familii.
Screen Shot 2014-05-28 at 12.18.39 AM