Mie îmi place toamna. Este adevărat că îmi plac vacanțele, acel dolce-far-niente pe care îl visăm cu toții și, hai să fim serioși, de când cu copiii în viața noastră, nu prea poți să zici că ai parte… Așadar, pentru mine toamna înseamnă organizare, planuri noi, începuturi noi. Înseamnă stat mai mult pe acasă, în tihnă și reluarea ritmului nostru zilnic. Încă de anul trecut, toamna mai înseamnă și începutul școlii, ceea ce schimbă puțin ritmul și organizarea în casă. Pentru că începutul școlii vine cu idei, cu chef de lucru (chiar dacă școala noastră în sine nu pretinde teme sau proiecte de făcut acasă), vine cu inspirație, cu desenat, cu decupat.
Cel mai mult domnișoarei noastre îi place să facă tot felul de colaje, de la frunze, crenguțe, scoici până la poze din vacanță sau cu oamenii întâlniți prin călătoriile noastre sau cu prietenii pe care nu i-a mai văzut de ceva timp. Și îmi place să o încurajez în toate micile ei proiecte și pasiuni.
Deși suntem foarte mari iubitori de natură nu am fugit niciodată de tehnologie și de ceea ce ne poate oferi ea, în împlinirea nevoilor sau dorințelor noastre, în ajutorul pe care ni-l dă în planurile pe care ni le facem.
Zic asta pentru că vreau să vă introduc în lumea imprimantelor Canon.

De ce mi se pare indispensabilă o imprimantă / multifuncțională, acasă

  • noi avem acasă o multifuncțională Canon, ce are funcțiile: scan, print, fax și copy. Pentru că lucrăm foarte mult de acasă cu persoane care sunt în toată țara, se întâmplă foarte des să avem nevoie să copiem și/sau să scanăm și să trimitem apoi pe email tot felul de documente. Așa că, pentru business, nu știu cum am proceda dacă nu am avea o asemenea multifuncțională.
  • pentru domnișoara noastră, pentru susținerea proiectelor ei creative, se întâmplă destul de des să printăm poze sau diverse imagini găsite pe internet, fișe de colorat sau diverse machete pentru creat păpușele, animale etc.
  • pentru că are funcția de Wi-Fi Direct: utilizare prin rețeaua wireless pe care o creează imprimanta, este foarte potrivită pentru mai multe laptopturi, așa cum e la noi în casă, nefiind necesare alte accesorii (cabluri etc) și fără a mai fi nevoie de o conexiune la internet sau de un router wireless;
  • multifuncționala noastră are cartușe de cerneală ceea ce este suficient pentru un ”trafic” destul de mic de printare. În plus, putem schimba separat doar cartușul care s-a golit.
  • putem să ne conectăm și cu smartphone-ul la multifuncțională atunci când avem nevoie să scoatem o poză direct din telefon sau să printăm un document primit pe email fără să mai deschidem calculatorul.
  • imprimare din cloud și scanare în cloud: imprimare fotografii de pe Instagram, Facebook sau Flickr, documente de pe GoogleDrive, OneDrive sau SlideShare. Se pot accesa din orice locație.

V-am spus că la noi acasă se ”lucrează” cu mult interes la un nou proiect de vacanță, vă las mai jos câteva din pozele pe care domnișoara noastră și le-a selectat pentru colaj. În scurt timp o să vă arătăm și toată procedura și cam cum va arăta proiectul în sine.
 

 
Copiilor voștri le place să meșterească astfel de proiecte?

Promoția Canon Back to school

Până pe 30 septembrie, la achiziționarea unei imprimante sau multifuncționale Canon, fiecare cumpărător primește cadou o boxă bluetooth Logitech X50. Pentru validare este nevoie să intrați aici și să înregistrați dovada achiziției și datele de livrare și veți primi acasă această boxă.
De asemenea, Canon a pregătit un concurs și pe Facebook – ”Canon Back to school”. Dacă participați la concurs, este nevoie să scrieți în comentarii care este funcția voastră preferată de la imprimantele Canon și puteți câștiga, prin tragere la sorți, una dintre cele 10 boxe bluetooth Logitech X50.
Pe siteul canon.ro/backtoschool puteți găsi de asemenea și lista produselor aflate la promoție, puteți să studiați funcțiile lor și să vă alegeți, dacă sunteți în căutare de o astfel de imprimantă sau multifuncțională.
Puteți cumpăra de aici imprimanta aleasă.