Back to school e actual pe toate fronturile. Și pentru că trăim într-o eră multi-tehnologizată (dacă pot să spun așa) copiii noștri (mai mari sau mai mici) învață să folosească și să se folosească de diverse echipamente, încă de când sunt destul de micuți.

Pentru cei care de abia au intrat în rândurile părinților de școlari mici (așa, cam ca noi) poate nu văd (încă) importanța tehnologiei în viața copiilor lor dar pentru cei mai măricei, care au început să folosească calculatorul la fel ca și stiloul, știu că este atât de bine să ai pe ce te poți baza. De la planșele de colorat, la fișele cu litere, cifre sau animale, de la informații documentate despre anumite subiecte (pentru referate sau alte materiale) până la grafice, studii sau altele asemenea, toate acestea sunt disponibile acum pe internet și, de cele mai multe ori, folosite offline de către elevi, studenți, profesori sau părinți. Da, toată lumea spune să nu printăm, să salvăm mediul. Dar putem să și refolosim, să reciclăm și chiar să utilizăm resursele în mod optim.

Azi vreau să vă spun despre un echipament super fain care vă poate salva de multe bătăi de cap. Ceva care se folosește extrem de ușor și se poate accesa cam de oriunde ai fi… o imprimantă de la Canon – Pixma. Ea are o serie de funcții foarte utile:

  1. Poți să imprimi/scanezi folosind smartphone-ul sau tableta (conectare rapidă cu compatibilitate NFC);
  2. Wi-Fi Direct: utilizare prin rețeaua wireless pe care o creează imprimanta, fără a mai fi nevoie de o conexiune la internet sau de un router wireless;
  3. Imprimare din cloud și scanare în cloud: imprimare fotografii de pe Instagram, Facebook sau Flickr, documente de pe GoogleDrive, OneDrive sau SlideShare. Se pot accesa din orice locație.

Campania Canon – Back to School

Dacă achiziționezi o astfel de imprimantă: Canon Pixma (au 8 modele) până pe 30 septembrie, poți să câștigi pe loc un set de rechizite: biblioraft, calculator științific, geantă și agendă. Promoția este valabilă la toți partenerii Canon.

Dacă intri și pe pagina de Facebook Canon – în aplicația Canon Back to School poți câștiga prin tragere la sorți imprimante Canon Pixma (sunt două puse în joc) sau un iPad Mini. Tot pe Facebook poți afla mai multe detalii și despre funcțiile cool ale imprimantei Pixma.

imprimanta

Tehnologia este parte din viața noastră și a copiilor noștri (fie că ne place sau nu…). Este important să știi cu adevărat să o valorifici și să o folosești pentru tot ceea ce ai nevoie. Să ai o imprimantă performantă și versatilă nu este doar un moft pentru un gadget de ultimă oră ci chiar reprezintă un echipament care îți face viața mai ușoară (și mai eficientă). Până la urmă avem nevoie de timp și energie pentru alte lucruri importante, pentru învățare, pentru familie, prieteni, etc. Avem nevoie ca tehnologia să lucreze pentru noi. Haideți să o punem la treabă!

Un început de an școlar cu multe multe satisfacții, cu multă bucurie de învățare și descoperire și cu multe decizii înțelepte!

Pentru voi cum a început anul școlar?