Povestea de seară sau din weekend ori paragraful preferat pe care cei mici vor să-l audă iar și iar trebuie citite indiferent de locația în care se află părinții. Dacă până acum ceva timp nu aveam altă posibilitate în afara de cea în care părinții își sunau copiii pentru a le auzi vocea atunci când erau plecați cu treabă în altă localitate, tehnologia a schimbat acest lucru de mulți ani, prin apelurile video prin Skype sau Face Time ori alte aplicații utile.
De data aceasta povestim însă doar despre povești și felul în care acestea pot fi citite de părinți, când adulții nu sunt acasă (sau copiii stau câteva zile la bunici ori sunt în tabără, etc.)
aplicatia caribu
Caribu este o aplicație recent lansată, care nu doar că permite un apel video, ci este special realizată pentru poveștile citite la distanță. Are o grămadă de cărți pentru copii, iar cei mici pot alege din varietatea de povești pe cea pe care o doresc să o audă citită de cei mari. În același timp, se pot bucura de imaginile la care face referire paragraful la care a ajuns părintele și, în același timp, vede și fața mămicii sau tăticului.
Dați PLAY la clipul de mai jos – aplicația o puteți descărca din AppStore, este gratuită.